maanantai 7. maaliskuuta 2016

Juoksee tai ei tai joo tai ehkä tai...

Otapa nuista selvää, että kuka juoksee ja kuka ei. Yksi on turpea kuin pitkän kaavan mukaan kohotettu pullataikina, yhdellä pipon tiukkuus heittelee ja yksi juoksi, mutta lopettiko se? Joku joka tapauksessa tiputtaa satunnaisia tippoja, mutta kukaan ei tuhri juoksuhousuja, jos sellaiset päälle pukee. Olkoot mokomat.

Sisu lähti varmuuden vuoksi kalsarit jalassa sunnuntaiaamun treeneihin. Hirmuisen hauska poispäinkääntötreeni tehtiin keskenämme. Ensin vahvistin poispäinkääntöä putkelle, sivuttaishypylle ja takaakiertohypylle parin esteen seteissä teemalla "paljon palkkaa ja pelkkää onnistumista". Ohjaajan puolierot korostuivat enemmän kuin hyvin; vasemmalle kääntäminen on kakunpala, mutta oikealle kääntäminen pakottaa hiusvärikaupoille.

Pikkutreenin jälkeen haastoin itseni rakentamalla 11 esteen tekniikkapätkän, jossa käännettiin poispäin kuusi kertaa erilaisissa tilanteissa ja vauhdeissa. Onnistui! Tosin muutamassa kohdassa Sisu antoi vauhdissa hieman palautetta, että ohjaus olisi voinut onnistua paremminkin. Kiltti koira kuitenkin kääntyi räkä lentäen. Se alkaa olla ajoittain armollinen!

Ei kommentteja: