maanantai 14. maaliskuuta 2016

Läksyt haltuun

Lauantaiaamun aksateemana oli "Viskit kuntoon!". Sisu teki superhienoja toistoja! Ensin kahdella esteellä ja sen jälkeen hurjalla neljän esteen sarjalla. Treenin jälkeen lähdettiin maalle hillumaan. Rapsu koetti perinteiseen tapaan nyysiä lintujen talipallot ja Nuusku piti vaativalla tuijotuksellaan huolen siitä, että lihapullia päätyi myös koirien kitoihin.

Maanantaiaamun ratoksi hurautettiin Pärnälle teemalla "Kisamokien selätys!". Sunnuntain juoksulenkillä vihoitellut liukastumisen turmelema polvi oli hitusen äksy myös tänään. Rakentelin ensin alla olevan Mikkilän kisaradan keskivaiheilta napatun kohdan ja sen jälkeen  lähdettiin koko revohka puolentunnin lämmittelylenkille. Punaturkit olivat mielissään päästessään pitkästä aikaa Pärnälle viipottamaan ja miun polvikin alkoi lämmettyään toimimaan.

Kisaradan keskivaiheilta varastettu 1-10 ja siihen perään peilikuvana takaaohjauskohta.

Sisun treeni ei kauaa kestänyt, hallin valot sammutin neljä minuuttia sen jälkeen, kun oltiin sisälle hipsitty. Olin kyllä varautunut ihan kunnon tuskanhikitreeniin, mutta minkäs teet, kun treenikaveri on etevä. Kaikki sujui kuin oltais ennenkin tehty, joten mitäpä sitä suotta hinkkaamaan ja omaa koipea rasittamaan. Kisoissa jäin oranssiin (2) möllöttämään, punaisen (4) takaaohjauksessa olin ihan pihalla ja sinisessä (7) valuin mihin sattuu minkä seurauksena jatkolinja oli hanurista. Tänään kaikki meni juuri kuten pitikin. Erityisesti nelosen takaaohjauksen vaikutus oli silmiä hivelevä, Sisu suorastaa räjähti eteenpäin. Kahdelletoista tuli sama kuvio peilikuvana ja se onnistui, mutta oli minulle paljon vaikeampi. Puolierot, puolierot! Mitään kisakentiltä tuttua räpeltämistä en esittänyt, joten ehkä pitäisi alkaa panostaa enemmän kisahermojen hallintaan. Kuviot kyllä osataan, ohjaajan kuupan vaan pitäisi vielä pysyä kasassa kisatilanteessa.

Jäähdyttelylle taas koko revohkalla ja senioreimmallakin häntä heilui. Yleensä Nuuskun häntä heiluu aamulenkillä vasta siinä vaiheessa, kun kirsu on käännetty kotia kohti. Nuuskun mielestä aamuissa on parasta aamupala ja pitkät päikkärit syönnin päälle, vasta puolenpäivän jälkeen hänen majesteettinsa innostuu pidemmistä ulkoiluista. Tänään iloinen häntä vipatti kahdella aamulenkillä Pärnällä ja iltapäivällä häntä heilui innokkaasti Kuhasalon maisemissa.

Kuhasalon edustan jäätiköllä nähtiin perinteinen Rapsu Show mikä palautti mieleen sen miksi en ole aikoihin jäällä lenkkeillyt. Kun kirsu vie, kirsu todellakin vie, ja jäällä, jossa tuoksut tulevat kaukaa, kirsu vie kauas. Puuh. Rapsutin aloitti myös tänään juoksut, joten nyt on kolmen kalsarikopla.

Ei kommentteja: