lauantai 25. heinäkuuta 2015

Joutilaisuutta, seikkailua ja treeniä sopivassa suhteessa = LOMA

Loma ilman velvoitteita, ainoastaan kaikkea kivaa tekemistä! 

Rapsu Harmaahapsu retkeilemässä Petkeljärvellä laumansa kanssa. 

Norppa, noutaja ja hortonomi nauttimassa elämästä Pyhäselän rannassa.

Kesämökin rantamaisema.

Muuan mökkireissu päätyi Katastrofaalisimman keikat ikinä -listalle. Vastoinkäymisten sarjan huipensi mökin oven lukkiutuminen siten, että koko uimaan menevä lauma jäi ulos ja avaimet, puhelimet sekä vaatteet jäivät sisälle. Siinäpä sitten seikkailtiin ukkosmyrskyn painaessa päälle. Pääosin mökkikeikat ovat kuitenkin olleet onnistuneita ja sisältäneet lojumista sekä veneilyä hauskoihin kohteisiin. Yksi epäonnistunut veneilykohdevalinta johti kuitenkin Nuuskun lentämiseen pää edellä kivikkoon ja siitä seniorilla on todisteena katu-uskottavasti auennut silmäkulma. Muutoin kolmikko on säilynyt ehjänä hyttysten puremia lukuunottamatta.

Lohikäärmeen kanssa on treenattu tekniikkaa: irtoamista, takaaohjaustaniistoja, saksalaisia ja pakkovalsseja. Aktiivisimmin työn alla ovat olleet poispäinkäännökset sekä sylkkärit ja sen alkaa huomata treeneissä: molemmat meistä tuntee ne hyväksi vaihtoehdoksi eikä hilluta enää epämukavuusalueella. Me osataan! Haasteet on selätetty tai ainakin otettu niistä hyvä niskalenkki ja turhat kiellot ovat kadonneet. Treenit ovat sisältäneet niin huisin hienoja pätkiä sekä upeita leiskautuksia ja ennen kaikkea niin hyvää fiilistä, että kisailmoittautumiset on taas laitettu tulille. Kyllä! Nyt lähtee.

Mökkeilyn, päiväretkien, seikkailujen ja treenien lisäksi lomailu on sisältänyt kivoja lenkkejä niin omalla porukalla kuin kaveriporukallakin. Unskeli on käynyt fyssarillaan ja osteopaatilla, ja niiden ansioista vointi on mainio. Tyyppi kirmaa lenkillä noin 10 vuotta nuoremman energialla. Rapsu puolestaan on saanut allergiaoireita yllättävän vähän, ilmeisesti sateinen kesä on pitänyt siitepölyt kurissa. Raipe on nautiskellut marjastuskauden alusta täysin masuin ja ilahtuu jokaisella lenkillä kesäkukkien makeudesta. Sokerina pohjalla taltiointi: Sisu mustikassa.

Ei kommentteja: