lauantai 15. elokuuta 2015

12-vuotias luppakorva

Nuusku Suuri I

Nuuskun 12-vuotisjuhlavastaanotto on Hattusaaressa, tervetuloa letuille ja puolukkaan!

Kolmen kopla on viettänyt huisin hauskaa kesää. Sisun kanssa on jokusen kerran treenailtu, kerrassaan mainioilla kokoonpanoilla ja ajankohtaisilla teemoilla. Hyvin suunnitellut treenit näkyvät osaamisen kehittymisenä. Yllätyksekseni sain itselleni vippauksenkin sisäänajettua ja lohikäärme ohjautui sillä aivan törkeän hyvin. Kisaradoille oli tarkoitus palata elokuun alusta, mutta elukat aloittivat juoksunsa, joten kisabaanat kutsuvat vasta loppukuusta.

Verijälkien veto on jäänyt ajatusasteelle. Lähinnä ollaan löhötty ja makoilu on näkynyt levollisuutena. Rentoa, mutta ei kuitenkaan tylsistynyttä olemista. Pötkötyksen jalon taidon osaavat on-off-elukat eivät hyppele seinille vaikka mitään ei tapahdu. Metsälenkkeihin yhdistetty marjastus on ollut kaikkien mieleen, mahoihin uppoaa mustikkaa hurjana ja lakkasuon mättäilläkin on käyty hieman hyppelemässä. Nuuskuli on vanhemmiten alkanut arvostaa myös makeita makuja, aiemmin se tykkäsi napsia kitaansa ainoastaan happamampia marjoja. Rapsu ja Sisu ovat olleet ikänsä makean ystäviä.

Nuusku ja Sisu ovat huollattaneet kroppansa Helillä, ja hieronnan lisäksi pikkukoira on hoitanut hipiäänsä mm. lokin raadolla. Nuuskutin alkaa olla puolikuuro, ei pelkästään valikoivasti kuuro, joten sen perään pitää hieman lenkeillä katsella. Muuten seniori porskuttaa hyvällä sykkeellä :)

Ei kommentteja: