sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Valkeaa joulunaikaa ja uudelle vuodelle hurjasti taikaa!

Kolmikko toivottaa nautinnollista joulunaikaa!

Pikkukoiran lenkit ovat pidentyneet ja vointi on ollut hyvä. Tekisi mieli jo päästää se vapaana viilettämään, kun eihän se ole yhtään toipulaan oloinen vaan valmis j-u-o-k-s-e-m-a-a-n, mutta tottelen kiltisti ortopedin ohjeita, jotta ei hieno toipuminen ota takapakkia. Kuten kasvattajakin totesi, mieluummin liian pitkään varovaisesti kuin liian nopeasti edeten. Tuntuu vaan suorastaan pienen kelpin kidutukselta, kun tollerit saavat viilettää hanki pöllyten ja paimen joutuu seuraamaan riemua vierestä rauhallisesti kävellen. Rauhallisesti!? Kävellen!! Eivät ole asioita, joita Sisu valitsisi.

Eilen Sisu ja Nuusku kävivät Helillä huollossa. Nuuskuttimella oli jumitusta vähän siellä sun täällä, mutta ei mitään niin suurta mikä ei olisi hieromalla auennut. Sisulle laitettiin laseria kyynärään (vaikka ei se kipeä enää ole, mutta eipähän siitä mitään haittaakaan ole) ja se tuntui ilmeisesti mukavalta, kun tyytyväisen oloisena kelpi köllötti. Kaksikko olisi mielellään jäänyt hoitohuoneeseen maskoteiksi, Sisu pesämään Helin silmämunat ja Nuusku syömään kaikki maailman herkut, mutta lahjonnalla sain ne kotiin mukaani. Kaikkea sitä.

Rapsu on ollut hyvin onnellinen lumien saapumisesta. Täällä on sen verran kivasti valkoista, että voi jo nietoksista puhua. Lumessa piehrarointi on Rapsusta parhautta :) Muutoin Rapsutin on ollut normaalia väsyneempi ja nukkuu tosi sikeästi. Ilmeisesti se on nyt virallisesti siirtynyt junioriosastolta senioriosastolle.

Päiväaktiviteetit.

Loppuun perinteinen Kuka, mitä, missä, häh? -pohdinta. Viime vuoden lopun Toissapäivänä, eilen, tänään ja huomenna sisälsi toiveita ja tavoitteita juuri sopivassa määrin, koska ne täyttyivät kaikilta osin. Eläkeläiset ovat pysyneet vetreinä ja humpsutelleet rakastamiensa asioiden parissa ja henkisesti kasvanut pikkukoira korkkasi aksakisakentät. Jaa, ensi vuodelle? Jos mennään samalla setillä eli kaikille paljon riemua, iloa ja hassunhauskaa puuhastelua sekä pikkukoiran kanssa aksakentillä skabailua.

Ei kommentteja: