maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lammasmakkaran ystävät

Loma! Hienoa asia ihmisen elämässä ja erittäittäin mukava myös koirien. Lähdettiin Hattusaareen tsekkaamaan kesämökin kunto. Nuuskun suureksi pettymykseksi perinteinen letunpaisto jäi väliin, koska Pielisen vesi oli noussut niin ylös, että grillikatos oli vedenvallassa. Rantakin oli muuttunut järvenpohjaksi ja itikat vallanneet joka paikan. Onneksi mökkeilyyn liittyi luppakorville niin rakasta herkuttelua, uimista (Nuusku Suuri Rohkea uskaltautui ainoana hyiseen veteen), laiduntamista, lötköttelyä ja pötköttelyä.

Pientä senioria palelsi hyisen Pielisen jälkeen. Kaukana takana ovat ajat jääkarhuna.

Iltapaloiksi lihansyöjät nauttivat kinahmolaiset luomulammasmakkarat ja suosittelevat niitä muillekin.

Joutsenpari yllätti aamulla.

Nelisiipinen mutanttijoutsen ja karannut laituri.

Nuusku valvoo tilannetta aitan portailla.

Työtehtäviensä uuvuttama ilma-, maa- ja vesivalvontajoukkojen ylikapteeni Rapsu.

Mökiltä koukattiin Juukaan missä Nuusku jatkoi hulvatonta riehumistaan. Hirveää hyppimistä, loikkimista, laukkaamista ja riekkumista, niin hirmuista, että arvelutti miten toipilas tuon kaiken kestää. Mieli ainakin virkistyi, toivottavasti kehokin toipuu. 

Molemmilla oli niin lystikästä, että kunnon päiväunia ei oikein maltetttu ottaa, joten kotiin palasi uupuneet matkalaiset, jotka ovat olleet tajuttomina viimeiset 16 tuntia eikä elonmerkkejä näy. Toivottavasti ne vielä elpyvät, koska loma ja sitä myöten entistä kivempi elo jatkuu!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Täällä lisää lammasmakkaran ystäviä http://superkoira.blogspot.fi/

Heidi kirjoitti...

Topin kirsu näyttää just siltä, että makkarat on haistettu :) Nuusku ja Rapsu kadehtisivat, jos tietäisivät, että toiset pääsivät juhannuksena treenaamaan. Pitää varmaan itsekin ryhdistäytyä ens reissulla ja edes hieman vepeltää.