maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ihana Elena

Rapsun ja Nuusku tapasivat ihanan Elenan ja Zorron. Zorroa ei olla juoksujen vuoksi toviin tavattu ja Elena, uusi tulokas, nähtiin ensimmäisen kerran. Olipa valloittava pieni koiran alku! Rapsun piti olla leikkitäti ja Nuuskun koriste, mutta molemmat olivat heiniä rakastavia lampaita ja sen lisäksi Rapsu tuoksui Zorron kirsuun vastustamattomalta ja Nuuskun kupolia kiristi, kun oltiin liikenteessä ruoka-aikaan. Mitään suurta leikkihetkeä emme siis saaneet aikaiseksi vaan lähinnä yhteistä hengailua mikä kyllä oli hauskaa sekin.

Tarkkaavainen pikku tolleri.

Ihana ketkula.

Tämmöisiä päivänsäteitä ne tyttökoirat on sitten isona, Nuusku näyttää mallia.

Mitä iso Rapsu edellä, sitä pieni Elena perässä.

Viime aikoina otukset ovat keskittyneet lähinnä hengailuun ja kavereiden tapaamisiin. Rapsutin ei  lähtenyt viikonloppuna SM-mittelöihin, koska oikeassa korvassa räjähti viime viikon tiistaina hirmuinen hiivatulehdus ja lääkkeet vedettiin kehiin. Korva on edelleen punoittava ja hiivainen, mutta ei enää kuumota ja on parempaan päin. Treeneistä ollaan poissa vielä tällä viikolla, ja Rapsuttimella onkin huomenna treenien sijaan hieronta. Metsälenkkejä ollaan suoritettu lievässä paukkeessa eikä Rapetsiini ole reagoinut kauempaa tuleviin laukauksiin ollenkaan, hienoa! Ehkäpä se vielä palautuu omaksi laukausvarmaksi itsekseen.

Nuusku voi hyvin. Kipulääkekuuri on tällä erää ohi ja Nuuskuttimen potkat ovat voimistuneet. Juhannuksena Nuuskutin pääsee aloittamaan kunnolla uimakauden, jos itikat eivät karkoita meitä rannalta.

Ei kommentteja: