torstai 2. syyskuuta 2010

Iloinen vasikka ja hirmuinen tykki

Illan agilitytreenissä teemana oli lauantain kisoihin virittäytyminen eli kevyttä hillumista, huolellisia kontakteja ja hillitöntä kepitystä. Rapsu loisti kaikissa osioissa. Vedettiin melko palikoita 3-5 esteen yhdistelmiä; eri järjestyksissä kontakteja, keppejä ja putkea. Nätit oli kontaktit, kerrassaan vauhdikasta pujottelua ja putkeenhan se on aina ollut hulluna. Hauskaa oli :) Tältä pohjalta on oikein mielekästä lähteä piirinmestaruusskaboihin, koska ainoana tavoitteena kyseisissä mittelöissä on sama hassufiilis.

Nuusku-pulleroinen oli myös reenimässä ja se se vasta hupaisa olikin. Nuuskis oli niin onnessaan päästessään kentälle, se viskeli takakoipiaan ja ketkutti ahteriaan kuin kevätlaitumille karannut sorkkaeläin. Nupa pääsi tekemään putkea ja puomia. Hyvin meni, hienosti teki. Tosin Nuuskua kepit poltteli, se olisi niin niille halunnut, koko ajan koetti pujottelemaan kurvata. Ehkäpä ensi viikolla laajennamme estevalikoimaa keppeihin, tiedä häntä. Tai sitten kidutan Nuuskua enkä päästä sitä kepeillen ikinä.

Tein pari pätkää myös Hymyn kanssa, jotta ollaan lauantaina iskussa. Hurjan kolmen tai neljän yhteisen treenikerran jälkeen uskaltaudumme kisaamaan yhdessä ykkösissä. Hienosti kulki Hymykin, niin mukavasti, että tekee mieli saada oma welshi. Treenin jälkeen käytiin vielä Nelli-setterin kanssa jäähdyttelemässä. Rapsusta Nelli oli ihana ja Rapsu haastoi Nelliä leikkiin minkä kerkesi. Hauska huomata miten Rapsu taantuu melko pieneksi pennuksi ollessaan porukan juniori.

Muutoin ollaan elelty hiljaiseloa. Tokotreenit ovat olleet unholassa, tai no on ne mielessä aina käyneet, mutta toiminnan tasolle eivät ole siirtyneet. Päivittäisiä metsälenkkejä on samoiltu omalla laumalla sekä kavereiden kanssa. Metsälenkit ovat olleet tavallista pidempiä, koska tavoitteena on nostaa Nupan kunto ex-sairaslomalaisesta teräselukaksi, jotta pääsemme taas valloittamaan pohjoisen tunturit ruska-aikaan.

Ei kommentteja: