torstai 11. helmikuuta 2010

Fiilistelyä ja parhautta

Illan agiliidoissa oli aivan mielettömän hauskaa. Alla olevasta kuviosta mentiin ensin punaiset 1-11 tarkoituksena viritellä väleihin ennakoivia valsseja. Molemmat liitelivät pätkän huikean hienosti, joskin Rapsun kanssa ohjauksen ennakointi oli tietoista kupeksintaa, mutta meno erittäin tsäpäkkää. Nuuskusta oli jostain syystä hieman hankala hakea putkea 9, se etsi kohdetta enemmän vasemmalta ja teki siihen pientä kaarretta. Tosin luulen, että työnsin sitä sinne hieman, koska epäilin sen muuten sujahtavan aalle. Rapsuli puolestaan ekan täydellisen pätkän jälkeen alkoi singota täysillä putken 6 vikapäähän enkä käynyt sitä ihmeemmin hinkkaamaan ja säätämään, koska kisojen alla en koe viisaaksi ottaa sen kanssa mitään käteentulotreeniä vaan hilpeää sinkoilua :)



Vihrut 1-5 oli vauhtipätkä ilman ihmeempää ohjauskuviota, tarkoituksena oli lähinnä mennä kovaa ja estehakuisesti maksimaalisella sivuttaisetäisyydellä. Nuuskun kanssa pääsin tekemään jopa kepit siten, että jäin hyppyjen 1 ja 2 alapuolelle ilman, että Nupan pujotteluvauhti hyytyi ollenkaan. Hienoa elikko :) Rapsun kanssa en moista rohjennut vielä koettaa vaan keskityttiin vaan siihen, että kepit tehdään vauhdilla loppuun vaikka seinä meinaakin tulla vastaan. Hienosti ne tehtiinkin :)

Siniset 1-4 oli pelkkää vauhti-ilottelua ja puomin kontaktien vahvistusta. Kaverit tykkää kun saa vaan tykittää.

Jäähdyttelylenkki Akun kanssa oli lähinnä revittelyä, mutta olipa kiva huomata, että Rapsu ei ole sentään ihan väsähtänyt vaan jaksaa painaa treenit satalasissa ja hipattaa kaverien kanssa ihan innoissaan. Suuntaamme siis oikein mukavissa fiiliksissä viikonlopun kisoihin.

Ei kommentteja: