sunnuntai 10. elokuuta 2008

Voi räkä tätä ohjausta...

Rapsu kipitti tänään Varkauden kisoissa kolme Ritva Herralan tuomaroimaa rataa. Radat olivat oikein mukavia juosta ja haastettakin niistä löytyi, mutta olisi ne voinut puhtaastikin tehdä. Tänään ei vaan kaikki mennyt ihan nappiin. Ohjaukseni parani kyllä eilisestä, mutta ei ihan tarpeeksi.

Ennen ekalla radalle menoa olin tietoinen a-esteen houkuttelevasta sijainnista, mutta radalla lähdettyä unohdin sen sitten aivan tyystin. Joten tuli hylky Rapsun otettua aalta vauhtia. Muuten meni näpsäkästi. Ilmeisesti harjoittelemattomuus on tehnyt terää, sillä Rapsu ei ollut käteen liimattu vaan irtoili paikoittain jopa hyvin hienosti. Viritin Rapsua myös eritavalla kuin Maaningan debyyttikisoissa ja se tuotti tulosta. Viimeksi käytin Nuusku-metodia, mutta nyt kehitin Rapsulle ihan oman menetelmän. Ennen radalle menoa Rapsun kanssa riehutaan ja halitaan ja se näköjään toimii Nuuskulle räätälöityjä kuuloharjoituksia paremmin :)

Toinen rata oli aivan mahtavaa ja tosi vauhdikasta menoa aina toiseksi viimeiselle esteelle asti, jolloin onnistuin ahtamaan Rapsun sellaiseen sumppuun, että jo valmiiksi vaikea hyppykulma vaikeutui aivan liikaa ja rima tipahti. Pitänee treenata erityisen ahtaita ja pieniä kulmia, niin Rapsu voi jatkossa loistavalla hyppytekniikalla kompensoida ohjauksen heikkoutta :)

Kolmas rata meni hienosti, mutta valitettavasti jonkinlaista väsymistä ilmeni Rapsun keskittymisessä ja radan loppupuolella putkeen mentäessä Rapsu kävi nuuskaisemassa putken takana seisovaa ratatyöntekijää, joten vitonen tuli siitä. Muuten sujui hyvin. Kokonaisuus oli ehdottomasti kiitettävä ja Rapsun vauhti oli palkintosijaluokkaa. Kyllä me vielä joku onnistunut ratakin saadaan...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! Ja etukäteisonnittelut NUUSKULLE 15.8.08!! toivoo rekivaara

Anonyymi kirjoitti...

Nuusku kiittää :)