perjantai 15. elokuuta 2008

Päivänsankaritar

Nuusku puusku palleroinen, pienen pieni pulleroinen täyttää tänään viisi vuotta. Vasta äskenhän Nuusku oli naskalihampainen riiviö. Nuuskusta on kasvanut kelpo otus ja Nuusku kuuluu niihin hienotunteisiin koiriin, joista pitävät myös koirista pitämättömät ihmiset. Tosin tätä hienotunteisuutta Nuusku ei toteuta koirista pitävien ihmisten kohdalla vaan käy turhia kursailematta suoraan asiaan eli namitaskulle. Sillä sehän on elämän tarkoitus, elää onnellisena masu täynnä?

Mainio luppakorvamme pääsee syntymäpäivän kunniaksi toteuttamaan itseään muutamassa lempipuuhassaan eli uimaan, noutamaan ja herkuttelemaan. Suunnittelen näiden kolmen yhdistämistä eli grillimakkaran noutoa järvestä. Kelluiskohan tuo?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Nuuskulle! Heidi, älä heitä makkaraa ainakaan kovin syvälle. Tai ehkä siihen voisi viritellä kellukkeet. Topi söisi kyllä mielellään damitkin, ei aina tartte olla makkaraa! Hauskoja synttäreitä toivoo Topi kohta 6 v.

Heidi kirjoitti...

Nuusku kiittää onnitteluista :) Makkara kellukkeilla kuulostaa niin hurjalta, että sitä on pakko kokeilla! Pitää vaan keksiä mistä virittää ne kellukkeet, sillä niittenhän pitäis olla myös syötävät, koska tokkopa Nuusku innostuksissaan käy makkaraa kellukkeista erottelemaan. Sunnuntaina näemme :)

Anonyymi kirjoitti...

Synttärionnittelut Nuuskulle, ja hienoja agiratoja jatkoonkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Hienoja agilityratoja teillekin, toivottavasti joskus osutaan samoihin kisoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea Nuuskikselle synttäreiden johdosta! Toivoopi Anjalan likat Tara,Elli ja Hani

Heidi kirjoitti...

Kiitos kiitos! Nuusku juhli iloisena täydellä mahalla :)