keskiviikko 14. elokuuta 2019

Jumppaavat marjastajat

Kun ei malta, niin ei malta!

Viime aikoina kaksitoista tassua on ulkoillut rauhallisilla metsälenkeillä, uiskennellut lämpöisessä lammessa ja jumppaillut parvekkeella. Rapsu rakastaa mustikoita, Sisu napsii niitä minkä seikkailuiltaan ehtii ja Nuusku haluaa alamaisiltaan marjatarjoilun suoraan kuonoon.

Tämä viikko on ollut Nuuskun juhlaviikko, joten perinteisiin kuvioihin on ympätty mukaan enemmän herkuttelua ja eilen trio nautiskelikin elämiensä ensimmäisen muikkuroveen. Kylläpä erityisesti Sisu osoitti aikamoista intohimoa muikkuihin, nyysi kavereiltaan minkä ehti. Yllättävää röyhkeyttä!


Luppakorvien seniorijumppa.


Sisun ala- ja ylämäkijumppa.

Sisun kanssa on aloitettu (taas!) juoksuharrastus ja käyty myös kertaalleen hallilla vahvistamassa pienillä treeneillä hypyille suoraan irtoamisia erilaisista kulmista otollisilla takaakiertohoukutuksilla ja voi miten hienosti lohikäärme tehtävistään suoriutui! Lisäksi ollaan vahvistettu puomin ajatusta ja suoraan menoa sekä kääntymisiä mattotreenillä metsälenkkien yhteydessä. Vielä ennen SM-skaboja on tarkoitus käydä huitaisemassa hyvällä fiiliksellä hieman tekniikkaa, kuuntelua ja luukutusta sisältävä sikermä, ja sen jälkeen latautua joukkuekisaan.

Erityisen tyytyväinen olen itseeni siitä, että hartaan ajatustyön tuloksena ymmärsin mikä ihme se suisti hypyn erottelut täydelliseen epätasapainoon. Nyt voin jopa tehdä asialle jotain!

Ei kommentteja: