sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Tuplasynttärit

Nuusku Suuri Ensimmäinen & Rapsu Harmaahapsu

Rapsu Harmaahapsu täyttää tänään 13 vuotta ja samalla juhlitaan Nuuskun 15 vuotta ja 6 kuukautta kestänyttä elon ilostuttamista. Juhlapäivän kunniaksi kaksikko sekä kelpie saavat nautiskella erityisherkkuja.

Viikon tokotreeneissä saatiin Sisun kanssa aivan huippuonnistuminen tunnarin kanssa! Olen vieläkin fiiliksissä miten hienosti homma lähti etenemään. Aivan mahtavalla kirsutyöskentelyllä Lupsukka merkkasi oman kapulan ufon alta ja tähän keskittymiseen auttoi matkalla oleva rauhoittava nami. Tämän tekniikan otan omakseni!

Eilen viihdyttiin Sisun kanssa naapuriseuran kisoissa ja olipas meillä lystiä! Tuloksilla ei juhlittu, mutta fiiliksellä sitäkin enemmän. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että vaikka meinasin nukahtaa kisapaikalle jokaisella tauolla, lähtöviivalla pillin viheltäessä olin skarppina ja tehtiin yhdessä hyvällä sykkeellä. Alla muutama video.

A agilityrata, jonka rataantutustumisessa en ollut huomannut yhtä hyppyä.


C hyppyrata, jossa unohdin nanosekunniksi koiran ja sinnehän se selän taakse luikahti...

Lisäksi ollaan viikolla treenattu DAID-juttuja uusissa ympäristöissä kodin lisäksi. Kivasti menee Lupsukka eteenpäin ja ensi viikolla onkin taas ohjelmassa valmennustuokio suoraan Italiasta. Tällä hetkellä Sisulla alkaa olla matkimissääntö hallussa, se pystyy imitoimaan esineen noston, maahanmenon ja tassujen noston targetille. Lisäksi kulkusen kilistys, kieppi ja hyppy on laitettu vahvaan sanalliseen vihjeeseen, toivottavasti niin vahvaan, että saadaan Saralta lupa ottaa ne imitoinnin alle.

Ei kommentteja: