lauantai 26. elokuuta 2017

Puolalaiset aksakuviot

Sisu osallistui perjantaina Olga Kwiecieńin koulutukseen. Lupsukka oli hyvässä vireessä, mutta itse olin hieman tahmea ja sainkin palautetta töksähtävästä rytmityksestä. Pehmeämmän liikkeen tavoittelun lisäksi läksylistalle tuli totaalisesti kateissa ollut putkijarru ja lisätyökaluksi pakkiin vastakkainen käsi sivuttaishypylle lähetettäessä. Vastakkainen käpälä toimi Sisulla erinomaisesti ja räjäytti pois kaiken epäröinnin siitä mennäänkö edestä vai takaa vai ollenkaan.

Tänään lohikäärme kävi palauttavalla parin tunnin maastoretkellä Veken seurassa. Hieman pitkospuilla kävellessä tyttökelpie koki tilan ahtaaksi ja huomatti omasta mielestään liian lähellä pyllyään majailevalle kuonolle kauniilla hymyllä, että T-I-L-A-A! Tilaahan tuli, kun Veke putosi järkytyksestä vesistöön... Kaksikko tulee oikeasti hyvin juttuun ja löi iloisesti leikkiä Höytiäisen hiekkarannalla.

Sateiset kelit ovat nostaneet Nuuskun ja Rapsun uneliaisuuden tasoa. Ne valitsevat mieluummin päikkärit kuin sadekelin lenkin. Se heille suotakoon. Jokusen kerran ollaan kuitenkin metsään asti päädytty ja saatu kauniit siniset mustikkahuulet.

Alla muutama kuva viikon takaisista Kuopion kisoista ja tasapuolisuuden vuoksi pari kuvaa luppakorvista.

©JuhaSaastamoinen

©JuhaSaastamoinen

Rapsu Harmaahapsu pesäkolossaan.

Kohutut Leijonat - Nuusku ja Aslan.

Ei kommentteja: