sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kuka söi perunat?

Ai mekö? No todellakin. Ai mitä? No tokoa! Aloitettiin pikkuliskon kanssa viikonloppu kaivamalla toko naftaliinista. Aamuaurinkoinen pesiskenttä houkutti ja ylijäämänakit poltteli taskussa. Koska edellisistä tokotreeneistä oli sen varran kauan, että en edes muistanut oliko niistä 8 kk, vuosi vai kaksi, niin lämmiteltiin lajia ihan kesyllä setillä: seuraamistamaahanmenojapaikkamakuuta, kaukokäskyjä ja luoksetuloja. Oikein kivasti toimi pikkukoira ja tuntuipa kivalta tokoilla taas.

Treenikutsut ovat ihan parhaita, joten suunnattiin Lupsuttimen kanssa sunnuntaiaamuna hallille tempaisemaan pika-aksat teemalla keinu. Tuli pelkkiä hyviä toistoja. Sisulla on tällä hetkellä erinomainen keinu. Vallattoman vauhdikas ja saattaapi olla, että jossain vaiheessa menee liian vauhdikkaaksi, mutta tällä hetkellä ei voisi olla viileämpi, joten nautitaan siitä. Treeniseuralaisena olleen Martan kanssa Lupsu sai oikein kivat hippaspainit ja rapakossa rypemiset aikaiseksi.

Muutoin vietettiin sunnuntai mökillä. Kyllä vain, mökillä! Parhautta, huutaa nelitassuiset ja vannottaa menemään sinne pian uudestaan. Avattiin myös grillikausi ja siihen liittyen voinkin esittää tietovisan: kuka kähvelsi perunat?

Ei kommentteja: