lauantai 17. tammikuuta 2015

Salamatkustajat korvassa

 
Kolmikko potretissa, mutta kuka on kuka?

Ollaan jatkettu hengauslinjalla :) Ihan nolottaa miten toimettomina tokon noutokapulat ja tunnarikapulat köllöttävät lipaston päällä. Olen sentään saanut aikaiseksi lukaista uudet tokosäännöt ja kovin olivat inspiroivat, joten jospa sitä saisi treenattua. Tartteisin vaan koutsin ainakin käynnistelyvaiheessa puhaltamaan tulta kytevään hiillokseen. Tai sitten mie vaan uskottelen itselleni olevani innokas, kun tiedän, että kaikki tokoryhmät on täynnä… Vähän niin kuin mejän kanssa, hirveesti himottaisi mennä vetämään jälkiä, mutta pihkurainen, kun on hanget esteenä!

Aivan mahtavia metsäretkiä ollaankin tehty ja tällä hetkellä en keksi mikä olisi parempi tapa viettää pimeää pakkasiltaa kolmikon kanssa kuin seikkailla otsalampun valossa kimmeltävillä hangilla sysimustan taivaan alla, puikkelehtia lumesta painuneiden puunoksien ali virkistävän hiutalemöykyn tupsahtaessa takin kauluksesta sisään ja kuulostella hiljaisen metsän olemattomia ääniä. Tyypit vilistää lumi pöllyten, nuuhkii metsän ihmeitä ja heiluttaa häntiään samassa rytmissä.

 
Rapsusta loisto tapa viettää iltaa on vingutus.

Junioreimman ja senioreimman nokoshetki. 

Perjantain ruokatunnin ratoksi Rapsutin matkasi elukkalääkäriin. Vasen korva alkoi alkuviikosta lupottaa ja sehän on Raipella merkki tulehduksesta, johon kotihoito ei riitä. Syvällä korvakäytävän uumenissa muhi bakteeritulehdus (kehno vastustuskyky kun on). Linimentti linjalla mennään tovi ja pitää toivoa, että tämä on lepsumpi tapaus kuin se joka jylläsi joskus muinoin oikeassa korvassa eikä suostunut poistumaan paikalta ennen tärykalvoa. Sen lisäksi, että Kirsiltä saa Kivuttomalla parhainta hoitoa, on omalääkärissä se mukava puoli, että kun tuntuu, että "taas näitä korvia hoidetaan", niin lääkäri voipi kertoa hoitohistoriasta, että eipä niitä  hoidettu viime vuonna kertaakaan vaan se oli allergikolla oikein hyvä korvavuosi. 

Illalla Nuuskutin ja Sisutin kipaisivat Helille fyssariin: Nuusku jumien poistoon ja Sisulle vielä yksi setti laseria koipeen. Nuusku nautti ja Sisulla oli niin hauskaa, että itseä jo hieman puhallutti.

Sisun lepoloma on päättynyt aikapäiviä sitten, mutta sen verran on paukkunut pakkanen, että ei olla vielä kipaistu hallille itseksemme fiilistelemään. Viikkotreeneihin olisi tarkoitus palata ensi viikolla ja huomiseksi on treeniseura haalittu, halli varattu ja tavoiteena pikkuisen käydä esteitä kurkistelemassa. Tuskin maltan odottaa!

Ei kommentteja: