tiistai 18. tammikuuta 2011

Aamuliidot

Maailman parhaan aloituksen päivälle saa lähtemällä tollereiden kanssa treenihallille. Nuuskun riemulla ei ollut rajoja lämmittelylenkillä, se ketkutti, hetkutti, nauroi ja tanssahteli samalla, kun Rapsu piehtaroi. Koko matkan. Ihme elukat.

Sama loisto fiilis jatkui treenissä. Teemaksi otin eilen vetämäni treenin pohjalta tekniikkaa. Vähän pakkovalssia, saksalaista, viskileikkausta, twistiä ja keppikulmia.


Kakkoselle testasin pakkovalssia sekä saksalaista ja kolmoselle takaakierto ja persjättö tahikka takaakierto ja valssi. Koetin myös kuviota kakkoselle pakkovalssi, väliin valssi ja kolmoselle niistosokkari. Lisäksi hupsuteltiin kakkoselle twisti ja kolmoselle niistosokkari. 

Kaikki toimi Nuuskun kanssa loistavasti mikä oli hitusen yllättävää, koska eihän Nupatsun kanssa noita hifistelyjä ole juuri treenattu. Se on aina ollut semmoinen junttipaukulla ohjattu luppana. Saksalaisessa se oikein huusi. Aika mahtiepeli.

Rapsun kanssa saksalainen kakkoselle toimi huikean hienosti. Tuli vauhdilla kuin ohjus. Niin pienet kaarteet. Pakkovalssi ei pelittänyt yhtä upeasti. Hyvin se silläkin tuli, mutta Rapsu ylipäätään tykkää tulla enemmän asenteella selän perässä, jotenkin sitä valssit rauhoittaa. Rapsu painoi suurella prosentilla täysillä putkeen, kun koetin ottaa sen siivekkeiden välistä niistosokkariin. Se luki hetkellisen rintamasuuntani putkeen ja latasi sinne täysillä. Ihan pätevää rintamasuunnan lukua ja irtoamista, mutta olisi siinä voinut toki kädessäkin pysyä.

Toiset tekniset hömpötykset pyöriteltiin ysihypyllä. Siihen koetettiin pakkovalssia, saksalaista, japanilaista ja viskileikkausta. Viskileikkaus oli Nuuskulla maailman hienoin. Se on niin hauska, kun sitä ei turhan paljoa kiinnosta missä minä menen. Rapsun kanssa viskileikkaus oli vaikea, mutta rupesi sujumaan, kun palkka odotti 10-putken puoleisen siivekkeen vieressä.

Lisäksi Rapen kanssa otin keppien avokulmaan takaaleikkausta noiden palleroiden mukaisesti. Rapsu oli niissä tosi pätevä, veti virheetöntä settiä. Hitusen sillä pujotteluvauhti kärsi takaaleikkauksessa, epävarmuutta luulen. 

Ei kommentteja: