lauantai 23. helmikuuta 2008

Tuusniemen ryhmiksessä

Rapsu, ex-pikinokka, nykyinen punakuono, kävi esiintymässä Tuusniemen ryhmänäyttelyssä. Paikalle oli ilmoittautunut 20 punaturkkia ja tuomaroinnin hoiti Raimo Louhio. Avoimessa luokassa esiintynyt Rapsu sai tuloksen EH/1. Arvostelu oli ihan mukavaa luettavaa: " 2-v. narttu joka on varsin pieni mutta sopusuhtainen. Kevyehkö kuono-osa. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Samoin rintakehä. Normaalit kulmat. Hyvät liikkeet. Hyvä turkki ja luonne." Jostain syystä Rapsu, jota kukaan hänet tavannut ei voi pidättyväisyydestä syyttää, pakitti tuomarin tutkiessa oikean puolen hammasrivistöä. Hampaat saatiin kyllä katsottua, mutta ei kovin vakuuttavan oloisesti. En tiedä peittikö tuomari samalla Rapsuttimen silmät vai mitä tapahtui, mutta näköjään hampien katselua eri tekniikoin on treenattava ensi lauantaita varten.

Reissussa oli mukana Suvi kameran kanssa, joten jossain vaiheessa laittelen Rapsun esiintymiskuvia galleriaan. Paikan päällä oli myös tuttuja karvakuonoja, joista Siirin näkeminen oli erityisen mahtavaa. Onneksi tämä kuopiolaistunut tyttönen tulee huomiselle tollerilenkille, jotta kaverit pääsevät riehumaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Kivaa luettavaa tuo näy arvostelu. Ellikin on ollut saman tuomarin syynissä kerran. Ja silloin Elli mitattiin, ja ei ollut onneksi moksiskaan. Rapsutuksia punakuonoille :)

-Tiina

Anonyymi kirjoitti...

MOIKKA! kerimäellä nähdään?? Huominen peruuntuu meitin osalta, tuli siis "Ronjajuttuja" ;) kiva arvostelu minusta, ja ensi kerralla on sit jo toinen tuomari katsomassa hamapaita :) -pia ja tollukat & lepakko-