sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Kaverit on kivoja

Eilen olimme neljä kuukautta vanhan Nipen, valloittavan suomenajokoirabeaglecoctailin, kanssa metsässä jolkottelemassa. Rapsu nautti Nipen kanssa riekkumisesta sekä paineista ja Nuusku yritti esittää vakavasti otettavaa aikuista koiraa.

Tännään puolestaan lähdimme Joensuun seudun tollereiden kanssa syysretkelle. Nuuskusta reissun kohokohta oli laavun vieressä olevassa lammessa polskuttelu. Nuuskis loikki näyttävästi veteen ja uiskenteli kiekkoa, kroolasi vauhdikkaasti heitetyille kepeille ja urputti kaikille ketkä kuvittelivat tulevansa saaliin jaolle. Nuusku on omasta mielestään kaikkien vesistöjen kuningatar, muiden mielestä lähinnä hassu otus. Rapsu-raggari luultavasti nautti eniten jekkuilustaan, Rapsusta on niiiiin hauskaa vohkia kiellettyjä asioita ja revitellä ympyrää saalis suussa ja kaverit perässä...

Kaikki eivät kuitenkaan ole kivoja saatikka kavereita. Olimme tällä viikolla sienimetsään menossa, mutta reissu jäi lyhyeksi sillä Nuusku ja Rapsu olivat varmoja siitä, että suolta/ metsästä haiskahtaa hyvin pelottava haju. Nuusku ei olisi halunnut tulla edes autosta ulos ja Rapsullakin painui häntä koipien väliin vähän aikaa auton vieressä ilmaa haisteltuaan. Molemmat loikkasivat peloissaan autoon takaisin sen verran vakuuttavasti, että huonosti haistavat ihmiset katsoivat parhaaksi antaa sienten jatkaa kasvuaan ja hurauttaa takaisin ihmisten ilmoille. Ylivilkas mielikuvitus vai jotain muuta?

Ei kommentteja: