sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Pienestä Hupsusta iso Hupsu!

 

Hupsu-rakas on ilahduttanut maailmaa olemassaolollaan kokonaisen vuoden! Pieni ystävä pursuaa rakkautta, onnellisuutta, optimismia, riemua, läheisyyttä, uteliaisuutta, yhteistyön iloa ja seikkailunhalua. Kultainen spanieli on tärkeä ja välttämätön osa meidän jengiä.

Aika Hupsun kanssa on ollut hauskaa. Hupsu on aina hyvällä mielellä ja se saa kaikki hyvälle mielelle. Jos minulta kysytään, jokaisen elämässä pitäisi olla pieni spanieli.

Tähän mennessä Hupsun kanssa ollaan harrastettu hyvin verkkaiseen tahtiin. Ei sen vuoksi etteikö siitä olisi enempään vaan sen vuoksi, että koulutuspelit ovat hauskoja, arkiset puuhat tärkeitä ja lajiharrastuksiin ehtii myöhemminkin. Pohjataitoja ollaan rakennettu agilityyn kehonhallinnan, temppujen ja käytösten kautta ja nenulia on availtu erilaisten hajupelien parissa. 

Koska Hupsuliini on kasvunsa kasvanut (strategiset kotimitat: paino 7 kg, säkä 34 cm), alkaa sen elämään tupsahtamaan suunnitelmallisempaa agilitya. Ei varmaan määrällisesti enempää, mutta sisällöllisesti tavoitteellisempaa. Koulutuspolku on tuttu ja Sisun kanssa toimivaksi testattu, joskin ulkomaiset valmentajat ovat saaneet hieman lisäystä, koska aina on kiva tutkia uusia tuulia ja lajin muuttuessa välttyä retroutumiselta!

Ei kommentteja: