maanantai 21. heinäkuuta 2008

Uimaliikkeitä uinuessakin

Viime viikonloppuna mökillä Nuusku ui kuin ei koskaan enää vettä tulisi näkemään. Nuusku nouti vedestä tennispalloa, uiskenteli uimisen ilosta sekä poslki ihmisseurassa. Rapsukin osoitti pienoisia uimahirmun merkkejä! Rapsulihan on ollut aika varovainen uimari, se tykkää mennä uimaan mukavasti viettävästä hiekkarannasta tehtävänään jonkun objektin noutaminen kohtuullisen matkan päästä rannasta. Huviuimista Rapsu ei harrasta eikä myöskään hae mitään keskeltä selkää vaan matkan pitää olla pikkukoiralle sopiva. Tällä reissulla Rapsu kuitenkin innostui tennispallon vedestä noutamisesta siinä määrin, että uimamatkan pituus saatiin kolminkertaistettua ja veteen syöksyttiin eikä hissutellen kahlailtu. Rohkea Rapsu :) Pitää koettaa tuota uimamatkaa kasvattaa vielä hieman tennispallolla ja toivoa, että se siitä sulavasti siirtyisi lokkeihin...

Tohkeissaan toverit olivat myös mökille kuuluvasta peruskuviosta eli grillaamisesta ja pääsivät antimista osallisiksi. Nuuskun ja Rapsun perusgrilliantimien eli kalkkunanakkien/-makkaroiden lisäksi otuksille maistui halloumijuusto, tofu, perunat, sipulit, paprikat ja kesäkurpitsat. Turhaa ronkeliutta kaveruksilla ei ilmene! Luonnollisesti amerikkalaiset pannukakut mansikoilla ja kermavaahdolla maistuivat myös. (Tähän on todettava ennen kuin joku saa järkytykseltään halvauksen, että ei, nämä eivät kuulu Nuuskun ja Rapsun normaaliin ruokavalioon vaan olivat ihan kesämökkiekstraa :))

Rentouttava viikonloppu oli Nuuskusta ja Rapsusta loppujen lopuksi aika uuvuttava, sillä päiväunet jäivät vähille veden ääressä. Molemmat ovat retkottaneet taju kankaalla kotiin saavuttuamme ja Nuusku on ollut nukkuessaan suorastaan liikuttava, sillä jalat tekevät uimaliikettä vähän väliä. Hassu olento ui unissaankin :) Jatkamme tätä päämäärätöntä uimista ja harrastuksilta huilimista vielä jonkin aikaa, sillä elokuulle on näköjään osunut kokeita ja kilpailuja joka viikonlopulle, joten voimia pitää kerätä...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Topiin ja Nuuskuun taitaa uiminen olla kolahtanut aivan harvinaisen kovaa; Topikin harjoittelee uintiliikkeitä myös kuivalla maalla jopa nukkuessaan. Harjoitus tekee mestarin, Nuusku ja Topi varmaan tuumivat :)

Tässä vielä pari kuvaa keskiviikolta:

http://i42.photobucket.com/albums/e319/Topimorko/nuusku1.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e319/Topimorko/nuusku3.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e319/Topimorko/nuusku2.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e319/Topimorko/nuuskukep.jpg

http://i42.photobucket.com/albums/e319/Topimorko/rapsu2.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e319/Topimorko/rapsu3.jpg

Sää ei oikein suovinut agikuvia, mutta neidit poseerasivat oikein sievästi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuvista! Laitoin ne tuohon esille, kun olivat niin kivoja :) Aivan ihana tuo Rapsun ulvontailme... kiitos kiitos :)

Taija kirjoitti...

Ihanan kuuloista mökkielämää! <3
Saa nähdä, milloin meidän kakara pääsee järviin tutustumaan.
Ompulta terveisiä Nuuskulle ja Rapsulle.

Ja niin toivottavasti nähdään sitten joskus agikentillä mediluokassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jos sie Ompusta koulutat Meran kaltaisen menijän, niin mie toivon, että Omppu kasvaa maksimittoihin ;) No eikä, toivotaan mediä ja suurta agilityintoa! Rapsutuksia Ompulle :)