keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Nuuh nuuh

Vuoden ensimmäiset mejätreenit on takana. Käytiin aamulla (kukonlaulun aikaan ennen töihin menoa...) jäljestämässä eilen vedetyt jäljet. Nuusku työskenteli innokkaasti ja huolellisesti yhtä makausta lukuunottamatta. Tein makauksia kulmien lisäksi suorille ja yhden suoralla olleen makauksen Nuusku ohitti puolentoista metrin päästä sivusuunnasta, mutta muut makaukset Nuusku merkkasi nuuhkien ja eteni jäljellä tarkasti ilman hukkia.

Rapsu puolestaan pursui vuoroaan odottaessaan keräämäänsä intoa ja aloitti jäljestyksen niin vauhdikkaasti, että jarrutella piti. Rapsu otti makaukset hyvin ja eteni reilut puolet jäljestä mallikkaasti, mutta sitten alkoi ote lipsua. Rapsu harhautui jäljeltä nenän perässä pari kertaa, mutta löysi oma-aloitteisesti takaisin. Ihan ok tulos, mutta hieman panee miettimään, että pitäisikö sittenkin ottaa ensi viikon kokeeseen mukaan Nuusku, koska jälki on parempaa? Vaikka toisaalta, ehkä se Rapsu yllättää tosi paikan tullen ja näyttää, että ei viime syksyn taidot ole oikeasti mihinkään kadonneet...

Äsken Nuusku ja Rapsu riekkuivat Puntin kanssa pitkästä aikaa. Lenkkeiltiin yhdessä Jaamankankaalla ja Nuusku kipaisi Puntin kanssa suolammessa uiskentelemassakin. Rapsu tyytyi rannalta katseluun ja metsälenkillä alistui nöyrästi siihen, että Puntti kiskoi ja talutti Rapsua korvasta. Onhan sillä tietysti mistä kiinni ottaa ;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Puntti kiittää lenkkiseurasta ja toivoo, että pääsisi taas pian uudestaan roikkumaan Rapsun korviin!

Anonyymi kirjoitti...

Rapsun korvat on aina valmiina Punttia varten :) Pitää ottaa lenkki uusiksi ja voishan sitä treenatakin jotain...

Anonyymi kirjoitti...

Arttu täällä: mitä mitä ONKO Rapsulla isot korvat ? ;D HAUSKAA JUSSIA! Ja yritettäs joskus lenkkeillä porukallakin :)

Tintti kirjoitti...

Sisko laumoineen tuli vaan toivottelemaan Hyvää Juhannusta teille kaikille!! Me mennää huomenna mökille polskimaan ja grillaamaan!!

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ JUHANNUSTA teillekin! Mekin mennään mökille pulikoimaan ja paistamaan lettuja :) Kunhan ensin aamulla käydään pikkusen agilitykentällä reenaamassa...

Anonyymi kirjoitti...

Mekin päästiin jäljen suunnistamisesta lopultakin juhannuksen viettoon... Täytyy vielä harjoitella tuota kartan ja kompassin käyttöä. Hyvää juhannusta ja onnea kokeeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää myöhästynyttä juhannusta teillekin :) Tulet kuulemma keskiviikkona kokeeseen seuraamaan, kivaa! Ei siun sitten elokuun kokeessa Topin kanssa tartte jännittää, kun on tutut kuviot :)

Anonyymi kirjoitti...

No kiva, jos sinua tai Hannelea ei häiritse että hiihtelen perässä. Nähdään keskiviikkona!