sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Tollerimainen päivä

Nuuskun ja Rapsun aamu alkoi riemukkaalla metsälenkillä ja pupunpapanajahdilla. Heinäpellolle lumen muovaamissa labyrinttimaisissa sokkeloissa on myös näköjään mukava painaa tuhatta ja sataa.

Ketarien vetreytyksen jälkeen matkasimme agilityhallille tolleriporukan kera. Paikalla olivat tänään Nuuskun ja Rapsun lisäksi Siiri, Nilla, Topi ja Kassu sekä wannabetollerit Mörkö ja Sissi. Nuusku pääsi treenailemaan ensi viikon kisoja ajatellen keppikulmia, halttuunottoja ja peruskuvioita. Tiedä sitten lupaako meno hyvää ensi viikolle, sillä Nuuskulla on intoa ja vauhtia, mutta ohjaaja on myöhässä ja tahmea. Nuusku rankaisee moisesta kaahaamalla vielä vauhdikkaammin ja korvattomana. Rapsu harjoitteli kaikennäköistä ja mukavasti meni, mutta välillä keskittymistä herpaannutti Pian tuomien piparien ja glögien tuoksu. Rapsu koki tarpeelliseksi kipaista kurkkaamassa, josko herkkuja riittäisi hänelle asti.

Agilityn jälkeen tolleriporukan typykät lähtivät vielä metsälenkille. Lumi vaan pöllysi kaverusten juoksennellessa ja painiessa. Luulenpa Nuuskun ja Rapsun olevan hyvin tyytyväisiä päivän kulkuun :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, wannabetolleri tosiaan, noutotaipumuksissa lienee tosin ainakin petrattavaa, kun kuollutkin varis saa pelon valtaan :) Kiitos vielä tämänpäiväisestä, kivaa oli :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Mörkölle ensi viikon kisoihin! Teillä tulee menemään hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Teillähän menee kivasti agility harjoittelussa! Me ei vielä olla Ellin kanssa edes päästy kokeilemaan,kun pitää odotella josko keväämmällä olisi alkeiskurssia tiedossa.. En vaan tiedä miten neiti korvaton pysyy hallussa ilman hihnoja... Taran kanssa on nyt muutama viikko jäänyt harkoissa väliin,kun on ollut pikkujouluja ja kennelyskää on ollut liikkeellä.
Meillekin on tullut jo lunta,vaikka nyt ne on taas vaarassa sulaa pois!!! Voi ei!!

Muistakaapas tarkkailla postia muutaman viikon sisällä,jos tonttu on käynyt ikkunan takana kuuntelemassa.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ja en ole nähtävästi mikään tietokone ihme,kun en todellakaan saa lähetettyä nimellisiä kommentteja!!

t. Tiina

Anonyymi kirjoitti...

No jos Elli siskoaan muistuttaa, kannattaa varata treeneihin kaikenlaista nameista vinkuleluihin ja ämpäriin... Pysyypi iloinen mieli ja korvat päässä :) Kannattaa olla tarkkanan sielläkin päin, voi olla, että punanutut on hiippaillut ikkunan alla :)