Sisu

©KaisaJalava
Sisu, Sisukas, Lupsu, Lupu, Kahvipapu, Pikkukoira, Sipuli, Pystykorva, Kolmas, Silakka, Lohikäärme

FI AVA Kauhee Fuhhuur
s. 27.11.2012
australiankelpienarttu
väri: ruskea
säkä: n. 45 cm
paino: n. 13 kg

Pienen pieni kelpienalku, Hinkuuntytär, kolmas neito, suuresti odotettu. Tuleva harrastushirmu, maailmanvalloittaja, eloisa korva, sohvanvaltaaja. Onko se kolopesijä? Haluaako se paimentaa? Kiinnostaako sitä verijälki? Tykkääkö se uida? Onko siitä liitäminen parhainta hupia? Totteleeko se tiukasti tapittaen? Mitä kaikkea tulevaisuus sille tuo? Mitä se maailmalle antaa? Kauheen jännittävää!

Fuhhuur = hyvä lohikäärme, tähdittää romaania Michael Ende: Tarina vailla loppua


AGILITY
Sisu sukelsi agilityn saloihin pienestä lähtien satunnaisilla hallikeikoilla, putkiin porhalluksilla ja leikkimisillä. Sisusta yhdessä tekeminen on hirmuisen hauskaa ja lahjakkuutta, vauhtia sekä asennetta riittää. Laji tuo hyvin esille kelpin uskomattoman ketteryyden, kehonhallinnan, vauhdin ja voiman. Sopii suippokorvalle kuin kirsu kuonoon! Sisu kilpaili MAKSI 3 -luokassa (FI AVA, 2xSERT-H, SM-joukkuehopea 2017, SM-yksilöfinaalissa 2017) ennen pikkumakseihin siirtymistään ja ken on kelpin kisaavan nähnyt, tietää, että tämä lohikäärme syöksee tulta mennessään. Se on hurja, se on Fuhhuur!

TOKO
Tottelevaisuuskoulutuksen alkeita aloitettiin harjoittelemaan pennusta saakka. Sisulla on hyvä tokomoottori, pieni otus haluaa tehdä yhteistyötä ja haluaa tehdä oikein innokasta asennetta unohtamatta.

MEJÄ
Metsästyskoirien kämppiksenä pieni kahvipapu ei voinut välttyä metsään raahamiselta ja nenätyöskentelytehtäviltä. Nenän herättelyä pentu harjoittelee hiljalleen ja ainakin tällä hetkellä veri vetää puoleensa, joten Sisulle on varattu rooli aloittelevana jälkikoirana ja tollereiden jälkitreenimaskottina.

MUUT HÖPSÖTYKSET
Sisun onneksi punakoneiden kaveripiiriin kuuluu paljon koiria ja Sisulle on myös muodostunut ikioma kaveripiiri, joiden kanssa Sisu pääsee säännöllisesti rellestämään. Mikäpä onkaan hauskempaa kuin hilluminen yhtä höpelössä seurassa! Ja voisilmänä pullassa kämppiksistä enemmän harmaantunut, mutta ikävuosiltaan vähäisempi, on taantunut pennun tasolle (mihin ei paljoa tarvittu...) ja takaa hyvät sekä aivottomat rallit jokaikinen päivä!

Sisulla on takana yksi näyttelykäynti, josta saatiin Sisun oloinen arvostelu ja arvosana EH. Sanallinen arvostelu löytyy täältä, klik.