keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Ei kahta ilman kolmatta

Jotkut malttaa paremmin kuin toiset ja sitten on Rapsu!

Pääsihän se Rapsuliinikin potilaskortistoon! Siinä missä pääsiäinen meni vanhimman luppakorvan ripulissa, vappu kului Rapsun ripulin parissa. Onneksi Rapsuliini halusi juoda ja pääsiäisripulin jäljiltä kaapit tursusivat asianmukaista lääkitystä, joten vappuripulijakso oli lyhyempi ja vähemmän dramaattinen. Nyt on onneksi kaikki kunnossa ja kaksitoista sairastupavapaata tassua.

Sisuliinin kanssa ollaan kipaistu muutamaan otteeseen hallilla treenaamassa ja ainoastaan ohjaajalla on puomitrauma. Se on parempi niin :) Tekemisen meininki on Lupsukalla raivoisa, kunto on nostettu lepojaksolta normaaliksi metsälenkeillä ja jumpalla, joten eiköhän tässä kisakentät kutsu.

Keväällä Sisu aloitti vuoden kestävässä Bobbie Lyonsin fitnessvalmennuksessa ja on kyllä ollut hauskaa, koska jumpat ovat vallan eri tasolla mitä ollaan tähän asti tehty. Sen lisäksi, että fysiikka pysyy kunnossa, kehittävät monimutkaisemmat sarjat keskittymistä kivasti. Näitä uusia tuulia tullaan näkemään myös SISUKAS jumpissa, kiinnostuneille tiedoksi :)

Kevätaurinko (ja räntäsateet) ovat innoittaneet vanhan harrastuksen pariin, joten ollaan kipaistu Sisun kanssa muutamana iltana geokätköillä. Se on mukavaa puuhaa ja Sisulla on Jaamankankaan peruskätköillä jo ideakin hallussa, se tuijottaa purkin esille.

Iltakätköillä.

Ei kommentteja: