perjantai 8. syyskuuta 2017

Villin kesytys

Jos viime kisaradat meni virvelöimiseksi eikä yhteisestä tunnusbiisistä ollut tietoakaan, niin maanantain valmennus puolestaan oli vallan mainio! Käsittämätön tason kohennus parilla yöunilla :D Enää Sisu ei luukuttanut täysillä Neljän Ruusun Juppihippipunkkaria antaen miulle kytän ja porvarin roolin, sen sijaan yhdessä hoilattiin Irene Caran Famea.

Sen verran hyvät vinkit sain kisavireen hallintaan lähtötilanteessa, että mielenkiinnolla odotan seuraavia kisoja, joissa pääsen kuvioita testaamaan. Jotta ei haasteet lopu kesken, päädyin vaihtamaan puomin kriteerin juoksupuomiksi. Tovin olen ajatusta kypsytellyt ja tullut siihen tulokseen, että muutos sopii Sisulle. Lupsun 2on2off on nopea, se juoksee täysillä alas, joten siitä juoksuun siirtyminen ei liene mahdoton tehtävä. Eri asia olisi, jos Lupsulla olisi taipumusta hidastaa/hiipiä alastulolla tai loikkia. Juoksu A Lupukalla on ollut jo tovin (toimii 2on2off ja juoksu valintani mukaan) ja samalla kriteereistä lipsumismetodilla ajattelin duunata juoksupuomin. Saa kauhistella, mie ihailen, kun se on niin hieno :)

Unski ja Hape olivat valmennusreissulla mukana ja reissattiin sieltä suoraan yökylään maalle. Rapsutin karkaili ryöstöretkille kasvimaalle minkä ehti. Puolukkareissulla tyypit veti marjoja kitusiin niin, että muuttuivat puolukkasurvoskoneiksi.

Lenkillä.

Kotiinpalattuamme kipaistiin Sisun kanssa hieman läksyjä duunaamassa. Hyppyerotteluilla tunnelman kohotus ja sen jälkeen puomitreeniä. Hyvin juoksi alas asti joka toistolla, ei loikkinut. Kerran tarjoili räjähtävän 2on2offin. Kyllä se siitä :)

Ei kommentteja: