tiistai 1. elokuuta 2017

Kisaraportin kohokohtana SERT-H

Varkauden kisat käytiin hurjassa helteessä. Sisua aurinko ei hyydyttänyt ja poltteeseen oli toki varauduttu useamman päivän kestoisella runsaalla nesteytyksellä. Lisäksi Sisu kävi uimassa aamulla kisapaikalle saavuttuamme, polskutteli starttien välissä ja kroolasi kisapäivän päätteeksi.

Ensimmäisellä radalla tuli alas pari rimaa (eka ja toinen puolenvälin paikkeilla) ja koska se oli epätyypillistä, jäin virheisiin kiinni, mietin niitä, aloin miettimään mahdollista tulevaa rimaongelmaa, sen koulutussuunnitelmaa ja kaikkea muuta asiaankuulumatonta ja sittenpä hetken päästä havahduin siihen, että olen sijoittunut kaikkea muuta kuin hyvin enkä oikeastaan muista enää edes koko rataa... Ihan ei mennyt kokonaisuus nappiin kummallakaan, mutta onneksi ratoja oli vielä jäljellä :D

Toiselle radalla piti hieman piiskata itseen parempaa asennetta; jos virhe tupsahtaa eteen, niin kiipeä yli äläkä vello siinä! Aivan mahdottoman hyvällä sykkeellä mentiin! Luulin, että tultiin nollalla maaliin, mutta Sisu olikin tipahtanut puomin alastulolta sivuun ja siitä vitonen. Nollat olivat tällä radalla tiukassa, kuten kaikilla muillakin radoilla, joten päädyttiin pokkaamaan vitosella kolmospalkinto.

Kolmas rata natsasi! Ihan huippuveto hypäriltä, ohjasin jopa rennosti viidenneksi viimeiselle esteelle asti ja sen jälkeen piti vähän taistella. Taistelu kannatti, nollalla maaliin, toinen sija ja ensimmäinen hyppyserti Sisulle!

Kolmannen radan tuloslistaa kelpaa katsella :)

Viimeinen rata vedettiin myös napakalla otteella, mutta harmillisesti rytmitin kolmoshypylle huonosti ja ajoin Sisun ohi esteen, joten vitosella maaliin. Kokonaisuutena erinomainen kisapäivä: jokaisella radalla yhteistyö pelitti, kaikilla radoilla oli toimiva suunnitelma ja mikä parasta, koko päivä oli täynnä riemukasta fiilistä! Pikkukelpi on parasta kisaseuraa, suosittelen!

Kotona ansaituilla unilla.

Ei kommentteja: