perjantai 23. kesäkuuta 2017

SM-kisat kuvina ja videoina


Yllä Jalavan Kaisan ottamia kuvia Sisun finaaliradalta ja alla videolinkit viikonlopun ratoihin.

Joukkueradalla (klik videoon) Sisulta hieno nolla vaikka ohjaajansa yrittääkin torpedoida pujottelun aloituksen. Onni onnettomuudessa, Sisu ei pyörähdä itsensä ympäri, joten kieltoa ei napsahda ja päästään puhtaalla radalla maaliin. Ja kyllä, oon kellottanut videolta useamman kerran sen menetettiinkö kultamitali tuon räpellyksen takia ja huojennuksekseni voin todeta, että ei. Ja vaikka olisikin, niin tuo oli parasta, johon tuossa hetkessä pystyttiin.

Karsintaradalla (klik videoon) alun virvelöintiä lukuunottamatta erinomaista tekemistä molemmilta. Sisu veti jäätävät kepit ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että en hyytynyt muurin jälkeen vaikka olinkin ihan eri paikassa kuin oli tarkoitus ja ohjauskuviot vaihtui lennosta. Radankin unohdin kertaalleen, mutta ei se taida tuosta videolta edes erottua. Hieno nollarata meiltä!

Finaaliradalla (klik videoon) ohjaajan kohmeinen ja väsynyt olemus ei enää riittänyt ehjän suorituksen tekemiseen. Hyvä fiilis siitä silti jäi :)

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihan mahottoman hienoa! Kellottelut ja epäilykset sikseen (niin kuin olette jo jättäneetkin). Olette täydellinen pari :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos :) On kyllä tällä hetkellä tosi hyvä flow niin treeneissä kuin kisoissakin. Pitää nauttia siitä!