perjantai 12. toukokuuta 2017

Harjujen taika ja läksyjen hauskuus!

Murmelit.

Alkuviikosta kutsui aurinkoinen Petkeljärvi. Patikoitiin kolmisen tuntia valloittavissa harjumaisemissa, osa Kuikan kierrosta ja Korkeasärkän polku. Nuuskutin oli riemuissaan ja veti letkaa korvakarvat heiluen. Loppumatkasta alkoivat mäkiset harjut kuitenkin vaatia veronsa ja Nuusku lepäsi sylikyydissä muutamat nousut. Rapsu ja Sisu laukkasivat innoissaan harjuja ylösalas eikä väsy vaivannut. Harjupolut olivat kivasti sulaneet, mutta metsäosuuksissa oli vielä rutkasti lunta. Hieman tallennettua häntien heiluntaa, klikkaa videoon.

Purmeli.

Viime viikolla muutaman kerran treenattiin. Ensin oli ohjelmassa keppiläksyt, se makein iltapala! Ihan huikeaa settiä vedettiin Lupukan kanssa muuan ilta Pärnävaaralla. Muutama toisto ja saatiin kuviota hienosti eteenpäin, klikkaa videoon. Seuraavaksi ohjaaja voipikin treenata pallon heittoa :D

Sunnuntaina päästiin Sisun kanssa pitkästä aikaa mukaan SM-valmennusryhmän treeneihin. Ohjelmassa oli espanjalaisia kuvioita, joista selviydyttiin Lupun kanssa kunnialla. Alussa minulla oli muutamassa kohdassa vaikeuksia rytmin löytämisessä, mutta vedettiin treeni lopuksi nollana läpi. Siitä tarttui mukaan huippufiilis huomisiin kisoihin.

Kuhasalon kuningatar.

Ei kommentteja: