keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Ansoja muka, hah!

Sisun kanssa treenattiin eilisillan viikkotreeneissä alla olevaa suunnitelmaani teemalla putken pään ohitukset, putkiin hirtot ja putkisääntö. Monet kohdat olisi voinut ohjata monin tavoin, mutta lähdin liikkeelle meille haastavimmista :)

Tiistai-illan putkiralli.

Aivan törkeän hyvää settiä, nautinnollista miten hyvin hirtot (3, 7, 13, 17) nykyää pelittää, ei tartte mitään hilavitkutuksia esitellä. Vahvistiin myön linjaan tuloja (4, 10, 18) onnistuneesti. Putkisääntö (11) on toiminut Sisulla aina, siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Hypylle 14 koetin eri variaatioita, joista selkeästi takaakierto-persjättö oli ylivertainen. Toimi myös linjaan tulo, pakkovalssi ja japsi, mutta takaakierto-persjätössä sai oman liikkeen parhaaksi ja Sisu irtoaa takaakiertoihin niin hyvin, että siitä pääsi tosiaan liikkeelle. Keppien jälkeen olisi voinut hirttää, mutta halusin vahvistaa vedätystä persjätöllä. Kontaktit (23, 25) priimaa. Jäipä kertakaikkisen hyvä fiilis treenistä! Suunnitelmahan oli kaikkea muuta kuin helppo, mutta käytännössä helposti sujui suunnitelma. Mukaovelat ansat ja mahdottomuudet eivät toteutuneet vaan lohikäärme syöksyi lieskat huulessa oikeaan kohteeseen :)

Nuusku ja Rapsu olivat mielissään päästessään treenin jälkeen jäähdyttelylenkille Sisun, Pokan, Morrisin ja Vapun kanssa. Nuuskulipuuskulin endometrioosi vaivaa taas sen verran, että toukokuinen Lapin reissu joudutaan jättämään välistä ja keskitytään lähialueen seikkailuihin. Huhtikuiset juoksut laukaisivat tulehdustilan, aktivoivat polyypit ja kudoksen liikakasvun, joiden seurauksena Nuuskutin popsii lääkekuurin. Mitään kipuja Nuuskuli ei tietenkään eläintohtorille paljastanut, mutta olen muun muassa isommissa nousuissa huomannut lievää liikkeen hyytymistä, joten silloin ei ole hyvä aika lähteä tuntureita valloittamaan. Unski oli elukkalääkärissä taas elementissään, maailman hienoin pikkuasiakas ja voi sitä pienen koiran nautintoa, kun se pääsi ultrattavaksi! Nuuskusta geelit masulla selällään rötköttäminen on pelkkää parhautta. Outo :)

Ei kommentteja: