torstai 9. maaliskuuta 2017

Rääntäyteistä aksaa ja temppuloita

Pikkulohikäärme on eilen huisissa iskussa, ihan käsittämätöntä settiä nelijalkaiselta jälleen. Aina. Viikkotreeneissä mentiin alla olevia koukeroita.

©HeidiUtriainen

Alku etänä valmiiksi pakkovalssissa (3) napottaen, persjättö (3-4) ja sylivekkivalssimikälie (4), takaaleikkaus (5), välistävedot puolivalssilla (10-11, 14-15), valssi (20-21). Suunnittelin aluksi neloselle ihan peruspyöritystä ja takaaleikkausta putkelle (10), mutta möläytettyäni ääneen jotain takaaleikkauksen hankaluudesta pituudella seurasi se, että koutsi edellytti sen tekemisen. Ja niinhän sen pitää ollakin. Onnistuin olemaan tyrimättä A-esteen jälkeisen takaaleikkauksen, mutta sen sijaan onnistuin räpeltämään kiellon kymppihypylle, miulle on vaikeita tuommoiset kontaktien jälkeiset tilanteet, joissa miulle jää liikaa aikaa. Onneksi tuon kymppihypyn kiellon sain toistolla pois ja päästiin vetämään nollarataa :)

Huikeasti toimi pikkukelpi, teki hommat itse, pääsin liikkumaan ajoissa mm. putkeen (18) lähetyksessä lähdin jo kiitämään valssiin (20-21), jolloin Sisu poispäin lähdöstäni huolimatta meni suorittamaan putken ja sen jälkeen linjasi itse oman reittinsä optimaalisesti ilman sen suurempia kikkailuja. Sen lukituksissa alkaa olla tarvittavaa voimaa.

Lisäksi viime aikoina ollaan tehty kiltisti kehonhallintakurssin kotiläksyjä. Erityisesti laatikkoa on saatu pienennettyä hurjasti. Videointi on ollut työlästä, kun joku pieni pystykorva tykkää kesken naksuttelun käydä tarjoamassa videokameran (=puhelimen) kaatamista... ja niiden videoiden editointi se vasta puuduttavaa onkin. Mutta jossain vaiheessa ilahdutan teitäkin pikkukoiran hienoilla tempuilla :)

Ei kommentteja: