tiistai 28. helmikuuta 2017

Tuplanolla ja SERT-A

Kylläpäs oli huikea kisareissu sunnuntaina. Kisapäivästä oli luvassa pitkä, luokassa yli 60 koiraa ja ohjelmassa neljä rataa, joten luppakorva pääsivät maaseudulle hemmoteltavaksi kisapäivän ajaksi. Lähdettiin siis reissuun jo lauantaina hurauttamalla Juukaan unille ja hoitoon. Aamulla lähdettiin Lupsun kanssa kohti Kuopiota.

Kaikki neljä rataa olivat erinomaisia kokonaisuuksia. Otuksen nesteytys ja ohjaajan ruokinta olivat reissussa balanssissa, joten molemmat kestivät neljä rataa ilman älyn sumentumista tahi voimien ehtymistä. Kahdella ekalla tein pienet ohjausvirheet, ekalla valitsin yhden väärän ohjauksen ja tokalla yhdessä kohdassa yliohjasin, mutta kahdella viimeisellä onnistuttiin virheettömästi, joten mukaan tarttui tuplanolla sijoilla 2. ja 5. sekä toinen SERT-A. Tuloksia enemmän lämmitti kuitenkin yhteistyö. Se on nyt sillä tasolla, että rohkenen liikkua radalla haluamallani tavalla ja voin luottaa Sisun taitoihin suoriutua hankalistakin tilanteista itse.  No on toki kivaa sekin, että meidän nollaprosentti ei ole enää 3, se on 31! Aikamoinen kohennus alle kolmessa kuukaudessa :)

Tämä viikko aloitettiin - yllätys, yllätys - eläinlääkärissä. Nuusku oli ollut sunnuntaina kipeänoloinen ja maanantaina huomasin sen virtsassa verta, joten suunnattiin eläinlääkäriin hakemaan hoitoa. Ei päästy luottopaikkaan, joten päädyttiin kaupungin eläinlääkäriin. Päästiin nopeasti sisään, palvelu oli tehokasta ja pian oli diagnoosi sekä resepti hankittu. Virtsatientulehdushan se. Tropit vaikuttavat olevan tehokkaita, kipeys on kadonnut eikä vertakaan näy. Jospa se siitä.

Ei kommentteja: