sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kertaus kannattaa

Nyt on tartuttu härkää sarvista. Uudisrakenneltiin perjantaina tiistainen takaaohjaustreeni (1-34), kun saattaa olla, että tiistailta jäi jotain hampaankoloon eikä sitä silloin loppuun saakka edes tehty. Tällä kertaa aloitettiin Sisun kanssa siitä mihin viimeksi jäätiin eli kerrattiin hieman poispäinkäännöstä ja pureuduttiin vippauksiin. Jos treeni oli tiistaina (1-17) aikamoisen haastava, niin perjantaina (15-34) se oli oikeastaan aika mukava :) Olisi pitänyt vain älytä duunata siitä viikkorata, niin ei olisi useaan kertaan tarvinnut rakennella.

Poispäinkäännöksiä, ohjaaja hyppyjen alapuolella.

Poispäinkäännökset (3,4) toimivat moitteettomasti joka toistolla ja onnistumista luultavasti auttoi se, että tiesin mitä olen tekemässä enkä enää lähestynyt kohtaa testimielellä. Oma liike suuntautui oikein ja oikealla rytmillä. Tyytyväinen olen myös siihen, että sain Lupsukan neloselta vitosesteelle enkä piirroksessa näkymättömiin ansoihin. Rohkenin siis liikkua ajoissa! Hain vielä vahvistusta omaan osaamiseen ohjaamalla Sisun vuorotoistoin kolmoselle joko takaakiertäen (poispäinkäännös) tai vaihtoehtoisesti suoraan edestä (takaaleikkaus), jolloin Sisu joutui oikeasti lukemaan ohjausta ja huomioimaan hypyn suoritussuunnan erottelun. Toimi!


Vippauksia, ohjaaja hyppyjen yläpuolella.

Iki-inhokkini vippaus (2, 5) avautui perjantaina uudella tavalla. Erinomaisia onnistumisia! Näytöt olivat riittävän alhaalla ja jätin tilaa tarpeeksi. Siihen kyllä menee aikaa, että kisaradalla moisia viljelen, noh, tuohon vitoselle en olisi kyllä muuta ehtinyt tekemäänkään, mutta pikkuhiljaa.

Viski ja takaaleikkaus.

Hirveän hankala paikka oli tuossa viskileikkaukselle (2). Kuvan ykköshyppyä edeltävästä tilanteesta olisi ehtinyt tuossa edelle, joten piti hiimailla ja se on vaikeaa se. Lisäksi käytännössä hauveli linjautui viskin jälkeen ihan muualle kuin kolmoselle. Senpä vuoksi palkkaus kakkosen jälkeen ja siitä uusi alku. Takaaleikkaus (6) tuommoisissa kohdissa onnistuu meiltä hämmästyttävän helposti.

Ei kommentteja: