lauantai 6. helmikuuta 2016

Keskiviikon aksat

Vakoilin verkon syövereistä, että viikonlopun tuomarilla on taipumusta pakottaa ohjaajat laittamaan kakkosluokan koirat putken väärään päähän hirttämällä. Sen vuoksi ajattelin hirttoja viikkotreenissäkin vahvistaa vaikka olisihan nuo kohdat voinut muutoinkin ohjata (ja itsetuntoani vahvistaakseni tein ne helpommatkin versiot). Tosin huomisiin kisoihin lähtö on hitusen epävarmaa, koska hillun toista päivää kuumeessa. Puolikuntoisena en taida jaksaa Jyväskylään asti lähteä vaikka lääkekoomassa perinteisesti ohjaankin parhaiten :P

©HeidiUtriainen

Hirtot olivat yhtä vaikeita kuin muistelinkin. Lohikäärme edelleen livahtaa viime hetkellä sinne minne tykkää :P Onnistumisia tulee, kun vien tarpeeksi pitkälle ja pidän tarpeeksi sivuttaisetäisyyttä, semmoisista tavisirrotuksesta se irtoaa haluamaansa päähän. Saatiin onnistumisiakin, mutta enemmän vahvistui olo, että jos vaan on mahdollista ohjata muulla tavalla niin…

Ohjaukset erikoisesteille oli treenin virallinen teema. Päällejuoksu onnistui renkaalle (4) ja takaaleikkaukset onnistuivat hyvin niin renkaalle (9) kuin okserillekin (15). Eivätkä edes ahdistaneet ohjaajaa. Kepeille (6) käytettiin viime viikon tapaan törkkäystäKontaktiesteosaaminen oli taatua SuperSisua. Kaikkinensa hyvät treenit, mitä nyt miun pitäisi koettaa muistaa se, että nykylisko paukuttaa täysillä putkesta ensimmäisenä näkyvälle esteelle eikä etsi katseellaan ohjaajaa (kuten tekin vielä viime vuonna). Sellaisissa kohdissa pitää siis opetella ohjaamaan. Tämä sinkoilu on erittäin toivottua kehitystä ohjaajafokusoituneelta hauvelilta, mutta hitusen oli vaikeuksia saada elukka haltuun esimerkiksi ennen keppejä :D Siellä se veteli muuria ja rengasta tukka putkella.

Rapsuttimen vointi on priimaa. Viime viikonloppuna haava-alueelle nousi sama nestepallo mikä siitä viime perjantaina poistettiin, mutta ei kasvanut isommaksi ja alkoi sunnuntai-iltana kutistua. Kuluvan viikon keskiviikkoon mennessä turvotus oli jo poissa ja lääkärissä kävi tikinpoistossa varsin kelvosti parantunut luppakorva. Nyt Raipe on onnessaan, kun saa taas elää täysillä! Patologin tulokset eivät olleet vielä tulleet, joten niitä odotellaan edelleen.

Nuuskutin aloitti puolestaan juoksun, joten eiköhän muutkin kohta aloita. Vähän haaveilin, että Silakan kanssa olisi päästy JoA:n 10-vuotisjuhlakisoihin liitelemään, mutta saa nyt nähdä. Katsellaan kuinka käy.

Ei kommentteja: