sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Lauha on ystävämme

Lohikäärme jäähdyttelylenkillä.

Lämpömittari hillui eilen -10°C hujakoilla mikä sai riemusta hihkumaan "Jee, lenkkeilykeli!!". Olipa mahtavaa vedellä päivän aikana useampi metsälenkki pitkästä aikaa. Melkein kolme viikkoa kolmenkympin pakkasia, joten olikin aika päästä kunnolla ulkoilemaan. Tuntui ihan helteeltä ja hikeä pukkasi. Nuusku-vilukissakin loikki innoissaan eikä yrittänyt polkujen risteyksistä kotiin oikaista.

Tänä aamuna oli vieläkin lauhempaa, -6°C, ja se tarkoitti luonnollisesti "Jee, treenikeli!!!". Lähdettiin pikkuliskon kanssa Pärnälle hieman ohjaajalle tekniikkaa opettamaan. Koska viimeiset kolme viikkoa on lojuttu ketarat kohti kattoa, rimat oli viidessätoista ja pääpaino ohjaajan tekniikkatreenissä. Tehtiin OMD-kerhon tekniikkatreenistä  kuuden esteen pätkää, semmoista kohtaa, josta ratapiirroksesta ja videolta olin jo todennut, että entisillä eväillä tuota kohtaa ei ohjata vaan kehittyä pitää. Kehityin sitten. Retro lensi nurkkaan (no otin sen sieltä kyllä treenin jälkeen talteen, sillekin on paikkansa :)) ja nykyaika astui tilalle. Oli ihan superhauskaa, toivottavasti ensi viikolla treenikelit jatkuu, kun miulla on niin paljon niin hyviä treenejä taskussa!

Rapsukan leikkaushaavat ovat parantuneet mallikkaasti. Jonkin verran arvet kerää jotain ihmenöyhtää, jota sitten päivittäisen puhdistuksen lomassa otsalampun valossa varovasti pinseteillä irrottelen. Rapsusta se on ihan ok, ei ole haavat kipeät. Ulkoiluissa on siirrytty pissityksistä rauhallisiin ja lyhyisiin kävelyihin, kun tarkenee ja Rapsu selvästi haluaa nuuskutella kulmia.

Ei kommentteja: