sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Parin viikon tiivistelmä

Lohikäärme Kalliojärven ilta-auringossa.

Kuluneen viikon kohokohta oli retki Kalliojärvelle. Mieli lepäsi Kalliojärven kierroksella ja nelijalkaiset nauttivat lenkkeilystä vaihtelevassa maastossa. Tulipa talviturkitkin oma-aloitteisesti heitettyä.

Eilen käytiin kisareissulla Varkaudessa Katrin & Martan ja Tiinan & Nessan kanssa. Meille kisareissulta ei tarttunut mukaan onnistumisen elämyksiä, ainoastaan tolleriporukkaan sopiva kirsun väri  (lue: ohjaajan kärähtänyt nenä) ja määrittelemättömän mittainen kisatauko. Matkaseuralaiset sen sijaan tarjoilivat iloa siitäkin edestä; Martalle hienoja kokonaisuuksia ja Nessalle menolippu kolmosiin!

Viime viikon huippuhetki oli neljän päivän loma mökillä. Aivan mahtavat kelit, aurinkoa, aaltojen liplatusta, lettuloihen paistoa ja leppoisaa menoa. Rapsutin tosin onnistui aiheuttamaan pientä draamaa katoamalla ja lopulta löytymällä saunamökin alta kiinni juuttuneena. Loppu hyvin, kaikki hyvin: Rapsu pelastettiin pinteessä ehjänä ja ainoastaan saunamökki heitti veivinsä.

Viime viikolla viikkotreeneissä harjoiteltiin alla olevaa rataa ja vedettiin lohikäärmeen kanssa vallan hyvää settiä perusohjauksella ilman kummempia kommervenkkejä: peruspyöritys/ peruspyöritysmäinen hilluminen (2, 10, 16), vastaanottovalssi (5, 18) ja semmoinen omintakeinen linjaava heitto (8) millä kelpi kääntyy ihan törkeän hyvin. Täydelliset kepitykset ja kontaktit.

©SoiliMakkonen

Ei kommentteja: