sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hemmottelua, treeniä ja sukulointia

Senioriosaston Nuusku ja Rapsu matkasivat perjantaina maaseudulle viettämään hemmotteluviikonloppua. Kaksikolla oli ollut mukavaa. Rapsu oli malttanut ottaa jokuset nokosetkin, mutta Nuusku oli uskolliseen tyyliinsä työntänyt kirsunsa mukaan joka tilanteeseen.

Junioriedustaja Sisu Silakka matkasi perjantaina Jyväskylään treeni- ja sukulomalle. Treenattiin Haukkuvaarassa ja majoituttiin Riihivuorella. Mökissä oli kymmenen koiraa sulassa sovussa ja Silakka uiskenteli joukossa nöyränä pienenä kelpinä. Loistotyyppejä, mahtavia koiria, hyvää ruokaa, lämpöinen sauna lainapefletteineen ja huikeaa tunnelmaa. Lupsun sisaruksista on kasvanut eteviä otuksia, joiden treenaamista oli antoisaa seurata ja joiden kanssa Sisusta oli hauskaa juosta pitkin Riihivuoren rinteitä. Lauantaina meillä oli ohjelmassa kahdet treenit, joissa pureuduttiin erityisesti minun apinaloikkiin. Illalla mökille palattuamme eloisa pikkukoira pötkähti reporankana unille. Sunnuntaina vedettiin yhdet treenit ennen kotiinpaluuta ja silloin syvennyttiin mm. takaaohjaukseen ja irtoamiseen. Aivan huikea viikonloppu!

Kotiinpaluu on ollut kaikilla riemukas. Voi sitä ruskean hännän vipatusta ja jälleennäkemisen iloa tollerikaksikon tavatessa. Vaikka reissussa on kivaa ja sukulaiskelpit puhdasta ihanuutta, on oma lauma pikkukoiran maailman parhautta. Ja kuten aina kotiin palatessa, kolmikko painui sikeille unille lepäämään reissujen rasitukset.

Lomailusta väsynyt.

Ei kommentteja: