maanantai 15. syyskuuta 2014

Out of Control

Vaikka viikonlopun kisarupeama olikin fiilikseltä yhtä juhlaa ja ruusuilla tanssimista, niin tokihan siellä tapahtui semmoisia pienoisia virheitä kuin vaikkapa kontakteilta luistaminen… eli ohjaajan tyyppivika! Pieni lohikäärme lähti lapasesta enkä minä siihen mitenkään puuttunut, koska en halunnut kisavirettä latistaa. Onneksi koutsi oli radan reunalla katsomassa ja piti huolen siitä, että tämän päivän treenissä oli teemana kontaktit osana rataa ja treeni piti vetää kisavireessä.

Kisavireen hakeminen ei ollut lohikäärmeelle mikään ongelma! Jestas sentään miten se lähti ihan täysin lapasesta heti alusta alkaen ja olipa iloista kaaosta koko rata :D Aikas huikea fiilis täytyy sanoa. Ihan kontrolloimaton elukka, sinkosi kovempaa kuin täysillä sinne minne kirsu näytti ja juoksi kontaktit sumeilematta läpi. Niin röyhkeä, niin tosissaan, niin räkä poskella. Ja minä ihan oikeasti tykkään tuosta sikailusta! Tätä on niin paljon mukavampaa säätää kuin liiallista kiltteyttä. Röyhkeä saa olla, possut on kivoja ;)

Kisamaisen vedon jälkeen tartuttiin sitten niihin haasteisiin eli kontaktien kriteerissä pysymiseen kisavireessä. Muuhan ei tuota ongelmaa, Sisu lukee ohjaukset ja osaa esteet. Pujotteli kuin pikkupiru. Nouproblemos. Koska innokas ohjaaja on ilmoittanut otuksensa kisoihin ensi sunnuntaille ja sitä seuraavalle viikonlopulle, niin tähän saumaan ei kehitelty sitä täydellistä suunnitelmaa treenikontaktien siirtämiseksi kisatilanteeseen vaan otettiin käyttöön pikakorjaussarja, jolla on tarkoitus saada onnistuneet suoritukset kontakteille kisatilanteessa seuraavissa kisoissa. Se edellyttää minulta hitusen apuja ja pitäisi vaan nyt sitten muistaa niitä antaa. Kunhan parit skabat on ohi, niin sitten pureudutaan haasteen päihittämiseen kunnolla.

Ei kommentteja: