torstai 4. syyskuuta 2014

Loikosennaan

Treenivauhdissa kestävät juoksuhousut pysyivät visusti piilossa, joten Lupsu veteli lonkkaa luppakorvien rinnalla jokusen viikon. Lisääntyjän pyrstö oli turvoksissa kuin pullataikina, mutta verta ei juuri tirskunut. Loikoilua höystettiin marjastuksella, rannoilla ja metsissä samoilulla, sadonkorjuuhommilla (lue: karhunvatukoiden, herukoiden, karviaisten, herneiden, perunoiden, porkkanoiden ja omenoiden holtitonta hotkellusta) ja hippaskavereiden tapaamisilla.

Tällä viikolla on kuitenkin treenattu. Maanantaina teemana taisi olla irtoaminen/leijeröinti ja tänään oli aiheena niinkin hurja kuin "ratkaisevat treenit". Ai mitä ratkaistiin? No tämä:

Reilu viikko ja aksakisamaailma mullistuu!

Kerrassaan mainiosti leiskui lohikäärmeen aksatuli! Tauolla oli painunut keinun täydellinen suoritus pikkukelpin selkäytimeen, kontaktit pelitti ja kepitys kulki. Asenne oli maailman paras niinkuin aina. Lähtihän se otus lapasestakin melkoisen iloisesti toteuttaen antaumuksella alkuviikon teemaa ja oli paikoin suorastaan röyhkeä pieni kärsäkäs, mutta sepäs ei haittaa, kun tavoitteena on hurjan hyvä liitofiilis!

Jäähdyttelylenkki suunnattiin ryteikköön, jonne saatiin pitkästä aikaa seuraa Viirusta & Pikistä ja olipas rentouttavaa eksyä porukassa Onttolan metsään. Epätietoisuus olinpaikasta ei haitannut ketään, ei ainakaan supermarjastajakeräilijä Rapsutinta, joka imuroi mustikkaa kitusiin niin antaumuksella, että kotiutui kirsu sinisenä.

Ei kommentteja: