torstai 31. heinäkuuta 2014

Katso kelpie loikkaa!

Ihan superaksaa! Fiilis oli katossaan heti hallin pihaan saavuttuamme kauniin ilman kääntyessä kaatosateeksi ja ukkoseksi. Mukavasti sade viilensi koko päivän kolmenkympin hujakoilla killuneen ilman. Lämmin oli sateessa lämmitellä eikä Lupua ukkonen häirinnyt ollenkaan. Minua vähän, mutta päätin olla rohkea. Tosin jäähdyttelylenkillä rohkeutta punnittiin myös vastaantulleilla pikkuruisella käärmeellä sekä karmaisevan isolla rupikonnalla.

Tehtiin ensin niistoloita (2, 4, 6) ja hartaasti keskityin kätöseni korkeuteen sekä niiston syvyyteen. Aikas hienosti meni, ei yhtään kieltoa! Tosin käännös ei ollut niin hieno mitä se voisi olla, taisin vähän painaa otus ohjauksesta läpi, mutta en takertunut siihen, kun nimenomaan lähdin hakemaan kiellottomuutta ja liikkeeni kestoa ja niitä sain. Oli etevä kelepi!

Toisessa setissä otettiin mukaan irtoamista vaikka aikas kivasti se oli ekassakin setissä irrallaan, ei tarvinnut putkiin kuin päästää ja se meni jo. Kerrassaan mahtavasti liiti pikkukoira hypyn (3) vaikka viiletin puomin toisella puolella ja putki (2) syötti suoraan putkeen (4) eli hyppy (3) piti poimia matkalta. Ei epäröinyt, ei kysellyt vaan veti täysillä. Piti ihan useampi toisto ottaa, kun kulki niin makeasti. Ja toki niistelin (5) tässäkin pätkässä.


Senioriosastolle kuuluu hyvää, joskin melko yksipuoleista esiintymistä norppanäytelmissä. Uimassa ollaan käyty antaumuksella ja tänään päästiin jo ekstremeolosuhteisiin tuulen puhaltaessa niin kovasti, että aallot sukelsivat sieraimista kurkkuun, mutta aika äkkiä siihen tunteeseen tottui.

Ei kommentteja: