keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pääosassa köllöttely

Sisun eilinen pentuagilitytreeni oli kutakuinkin alla olevan  piirroksen oloinen, jossa ensimmäisellä kierroksella irroteltiin pallerot 1-8 ja sen jälkeen otettiin palleroista pätkä 1-2, jossa käännettiin koira linjaamalla (2). Linjaustreeni tehtiin myös peilikuvana.


Toisella kierroksella ohjelmassa olivat neliöt 1-4 teemalla takaaleikkaus (3). Sisun kanssa keskityttiin enemmän takaaleikkaukseen irtoamiseen kuin kääntämiseen, koska Sisulle on hankalaa minun edelle irtoaminen silloin, kun saman aikaisesti on jotain ohjausta luvassa. Helpoilla suorilla minun ohitse painelu ei ole ongelma, mutta heti jos eteen irtoamiseen liittyy jotain ohjausta niin Lupsukan on hankala lähteä edelleni. Minun surkea rytmitykseni ei luonnollisestikaan auta asiaa. Virve vinkkasi oikein hauskan takaaleikkausharjoituksen, joten seuraavaan itsenäiseen treeniin on jo suunnitelmat valmiina, jotta saadaan tuota vietyä eteenpäin ennenkuin kehitän asiasta isommankin haasteen.

Kolmannella kierroksella otettiin puomille muutama toisto. Ensin toistoja alastuloasentoon pyöräyttämällä ja sen jälkeen pari vetoa koko puomia. Hieman oli alussa hankaluuksia saada pidettyä pylly paikoillaan alastuloasennossa, mutta saatiin hyviä toistoja ja viimeinen toisto, joka tehtiin koko puomilla oli aivan huikea. Superelukka, ei voi mitään.

Tolleriloille ei kuulu ihmeempiä. Kolmikko on viettänyt rattoisia metsälenkkejä syksyisissä maisemissa, raukeita lepohetkiä ihmisten kainaloissa ja pienen pieniä kirsunkäyttöhetkiä namiruutujen merkeissä. Tarkoitus on ollut vielä vetäistä kaikille jäljet tälle syksylle ja aktivoitua tokossa muidenkin kuin kelpin kanssa, mutta jotenkin on laiskottanut eikäpähän tuo ole tuntunut punaturkkeja haittaavan.

Ei kommentteja: