torstai 11. heinäkuuta 2013

Hamuaja

Tokon alkeiskurssin viimeisellä kerralla tehtiin kolmea liikettä ja jokaisessa liikkeessä päästiin Sisun kanssa eteenpäin sekä saatiin hyvät vinkit jatkoon. Aloitettiin noutokapulalla ja Suskin viekkauden voimalla saatiin kuin saatiinkin Sisu hamuamaan kapulaa suuhunsa! Kotona en ole päässyt kapulan keskiosan tökkimisestä eteenpäin, mutta Suskin neuvojen pohjalta hyödynsin Sisun ahneutta ja onnistuttiin, jee! Sisu ei siirtynyt tökkimisestä turhauman kautta kapulaa suuhun ottamaan, mutta kun pidin naminyrkkiä kapulan alla, alkoi Sisu sulloutua nyrkille ja lopulta otti kapulan suuhunsa. Pari hienoa toistoa saatiin, nyt miun pitää vaan jatkaa samaan malliin, muistaa kehua koko ajan ja palkita ruhtinaallisesti kapulan hamuamisesta.

Toisena liikkeenä tehtiin estehyppyä. Sisu irtosi hyvin hypyn yli, ei ongelmaa. Alussa Suski oli toisella puolella palkkaamassa, mutta koska Sisu reagoi innokkaasti minun ääneeni, jäi se esteen taakse nakottamaan ilman apuohjaajaakin ja pysyi siinä kunnes ehdin palkkaamaan. Este ei montaa toistoa tule vaatimaan ollakseen koekunnossa :P

Ruutua reenattiin kolmanneksi, jotta saatiin loppuun superhauska liike. Edettiin samalla kaavalla kuin ennenkin eli alussa Suski taputti ruutua ja mie lähetin Sisun ruutuun, naksautin oikean paikan ja juoksin palkkaamaan. Sen jälkeen toistot ilman ruudun taputuksia ja tulipa oikein hienoja toistoja, oikein pätevä kelpi! Toko on kyllä hauska laji.

Ei kommentteja: