torstai 30. toukokuuta 2013

Torstaitokot

Sisun tokokurssilla ensimmäisellä kierroksella leikittiin. Leikki sujui varsin rattoisasti kahdella narupallolla. Vinkiksi sain härnätä Sisua enemmän ja se toimi kivasti. Hauska otus!

Toisella kierroksella tehtiin maahanmenoja. Sisun maahanmenot ovat olleet nopeita ja teknisesti kauniita heti alusta alkaen, mutta taidon siirtyminen olohuoneen ulkopuolelle toi haastetta johtuen lähinnä liian harvoin harjoittelevasta ohjaajasta. Nyt oltiin hieman tsempattu ja se näkyi: Sisu teki aivan loistokkaita maahanmenoja myös treenihallissa. Taito toimii siis kotona, pesiskentällä, raviradalla ja treenihallissa. Ihan parasta!

Kolmas kierros sisälsi seuraamista. Siinäkin on paikka hyvä, vire hyvä, kaikki palaset kohdillaan, nyt vain minun pitää rohjeta edetä. Suski kehoitti siirtymään imuttamaan pidempiä askelluspätkiä, miehän olen imuttanut vaan askel askeleelta ja siinä ei pennulla paljoa perä nouse. Toimi hyvin useampikin askel ja Sisu seurasi hyvällä paikalla. Lisäohjeeksi tuli käden häivytys ja siihen sain myös oivat neuvot. Uskon, että tästä tulee vielä tosi hyvä!

Neljäs kierros oli ryhmäliikkeenä luoksepäästävyys. Sisulla oli ollut aivan superhauskaa läpi treenin ja tässä vaiheessa se näkyi aikamoisena intona. Ei päässyt Suski kosketusetäisyydelle vaan Sisu olisi halunnut loikata pussailemaan. Mutta parempi se näin päin on kuin että haluaisi pakittaa. Eiköhän tämäkin hanskata, kunhan vähän aivot kasvaa.

Aivan mahtihyvät treenit, Sisun kanssa toko on vähintään yhtä nautinnollista kuin Nuuskunkin. Molemmissa asuu vinkeä tokoeläin, jonka vapauttaminen on hulvattoman hauskaa. Tahtoo lisää!

Ei kommentteja: