tiistai 12. maaliskuuta 2013

Treenejä ja neuloja

Aivan ihana aurinkoinen aamu ja treeni-intoa vaikka muille jakaa, joten lähdettiin Sisun kanssa humputtelemaan hallille. Aikamoista parhautta oli se, että kun kaarroin hallin pihaan, nousi Sisun kierrokset kaakkoon ja se syöksyi ovelle "jee Jee JEE!!"-asenteella. Pieni eläin kaahasi täysillä sisään pimeään halliin ja valojen syttymistä odotellessani se oli itsekseen vetänyt putken läpi useampaan otteeseen :) Ei ole mikhään nössö!

Ensin harjoiteltiin muutama setti alla olevaa eteen-treeniä takaperin ketjuttaen. Hienosti syöksyi pieni pentunen namikupille eikä ottanut häiriötä vaikka otin oman liikkeen mukaan. Sisu myös pysähtyi kupille nassuttamaan eväänsä vaikka minä jatkoin menoa eli se ei lähtenyt päättömästi liikkeeni mukaan vaan tunnollisesti teki annetun tehtävän ja tuli perässä vasta sitten, ja se jos mikä ilahdutti minua suuresti :)


Hurvittelun jälkeen pidettiin pieni leikki- ja hippassessio mistä siirryttiin sujuvasti putken ja siivekkeiden tarjoamiseen. Sisu sinkoili oma-aloitteisesti suoraan putkeen ja mutkaputkeen, joten palkkaa lensi. Siivekkeisiinkin saatiin muutamia toistoja, mutta ei niiden kohdalla pienessä päässä vielä lamppu syttynyt, tuurilla tuli palkat :) Ennen poislähtöä testasin myös miten toimii istu- ja maahan-käskyt rauhallisessa hallissa ja totesin, että istuminen pelittää yhtä hienosti kuin kotonakin, mutta maahanmeno ei ole vielä siirtynyt kotoa mihinkään. Kokonaisuudessaan reilun kymmenminuuttisen hallitreenin jälkeen jäähdyteltiin pihalla lumisotasilla hilluen, olipa kivaa!

Aivoihin on työnnetty rauhoittava neula.

Rapelo kävi toisessa akupunktiossaan. Elukkalääkäri oli tyytyväinen viime kerralla saatuihin tuloksiin, koska Rapsutin käyttää koipeaan aiempaa enemmän ja mikä tärkeintä, Hape venyttelee ja ujuttelee jalkaa itse sekä antoi lääkäritätin väännellä koipeaan ääriasentoihin. Neuloja tökittiin lonkan, polven ja selän hoidon lisäksi korvan ja niskan alueiden kipupisteiden hoivaamiseksi. Luulin, että mm. korvan alle tungettu neula olisi jotenkin ikävä, mutta eipä tuo ollut.

Neuloja oli vähän siellä sun täällä, edelliskerrasta poiketen mm. korvassa, niskassa, päässä.


Silmät rupesi luppasemaan.


Ja uni tuli.

2 kommenttia:

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Moi! Klikkailen usein blogiisi. Voinko laittaa sen oman blogini linkkilistaan?

P.S. Pentu on lutunen - ja niin tollerisikin. :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos, lutuisia ovat kaikki kolme :) Tottakai blogin saa linkittää, hienoa, että lukijoina on muitakin kuin lähipiirin tyyppejä!