tiistai 19. maaliskuuta 2013

Liito-Lupsu

Lupsu pääsi illalla tuuraamaan Rapeloa agitreeneihin. Aloitettiin hommeli narupallolla leikkimisellä ja leikki oli oikein hyvää, innokasta riuhtomista. Ilmeisesti ikeniin ei koske vaikka hampaita puuttuukin. Leikin tiimellyksessä vaihdoin lelun nameihin ja takaisin leluun. Hillumisen perään hetsasin Lupsuttimen pari kertaa suoraan putkeen,  otin oman liikkeen mukaan ja palkaksi lensi pallo. Hienosti meni :) Varsinainen treeni oli alla oleva (no ihan pakko oli piirtää kuva!) mutkaputken läpi siivekkeiden välistä namikupille juokseminen. Mari piti Sisua lähdössä, Ira napotti namikupilla ja mie otin liikkeen vuorotellen molemmin puolin. Hyvät toistot, yhteensä neljä.


Tavoistani poiketen otin toisen kierroksen, niin päästiin harjoittelemaan autossa odottamista. Toisella kierroksella harjoiteltiin uusi este: pussi. Innostin Sisun pussiin, jota Ira piti avoinna, otin oman liikkeen mukaan ja palkkana oli namikuppi. Otettiin yhteensä neljä toistoa, jotka olivat loistokkaita ja viimeisellä toistolla Ira laski jo kangasta hieman selkään. Sisu painoi pussia läpi rohkeana, ihan kuin olisi ennenkin mennyt :) Kauheen hyvät treenit!

Iltapäivällä Sisu tapasi metsästä tullessamme sattumalta itselleen uuden, mutta minun tuntemani Neela-kultaisennoutajan, jonka kanssa leikki lähti sujumaan heti. Sisu on noutajien kanssa kuin kotonaan, johtuen tietysti siitä, että niitä on kotonakin... Treeneissä Sisu tutustui Ella-koikkeriin ja Ella oli ihana, onhan Sisu rakastunut Pyry-koikkeriin, joten Ella taisi mennä samaan ihanaan koikkerisarjaan. Huomenna Sisu pääseekin tutustumaan settereihin, siitä tulee varmaan jännää :) Kovin lintukoirapainoitteisia kavereita, mutta sehän ei haittaa, kun ne ovat niin kivoja.

Ei kommentteja: