perjantai 18. tammikuuta 2013

Sisustajalle lämmetään

Videota Sisun eilisestä leikkistä kananmunakennolla.

Sisun nimivaihtoehtoina oli mm. Rousku, mutta koska Nuusku ja Rapsu ovat molemmat kasvaneet nimiensä mittaisiksi, keittiöremontin pelossa en rohjennut otusta Rouskuksi nimetä. Ajattelin Sisun kasvavan sisukkaaksi pieneksi kelpieksi, mutta Sisu on omasta mielestään sisustaja. Onnekseni vielä keskittynyt sisustussuunnittelijan kevyehköihin uudistuksiin eikä ole alkanut isompia remontoimaan. Peitot, tyynyt ja muut irtohärpäkkeet vaihtavat kuitenkin sujuvasti paikkaa.

Sisun on myös sylikoira. Unilta herättyään Sisu ampaisee syliin tervehtimään ja jatkaa siitä sitten leikkiensä pariin. Nukahtaminen on myös mukavinta sylissä. Pakkasta on sen verran rutkasti, -27, että ulkoilut ovat olleet pikaisia tarpeilla käyntejä. Toivottavasti kelit hieman lämpenisivät suuria seikkailuja varten.

Lelulaatikossa leikkimässä.

Nuuh nuuh.

Väsähtänyt Sisu päiväunilla.

Toisilla päiväunilla.

Kolmansilla päiväunilla.

Meijän sohva.

Nuusku on lämmennyt Sisulle mukavasti ja Sisu voi majailla 20 sentin päässä ilman, että Nuuskua ärsyttää. Yön Sisu sai viettää Nuuskun kanssa samassa sängyssä, tosin eri kainalossa. Rapsu on myös heltynyt ja sallii Sisun hengailun vajaan puolen metrin säteellä. Samalle sohvalle ei toki ole asiaa, mutta enää Rapsu ei koe tarvetta komentaa Sisua muuten vaan kauemmaksi, vaan ainoastaan omalle alueelle tunkeminen ottaa kupoliin.

3 kommenttia:

KatjaO kirjoitti...

Nyt on just hyvä päivitystahti blogilla ;)

Heidi kirjoitti...

Heh, mie just aattelin, että mahtaa harvalukuinen lukijakunta harveta entisestään, kun lataan tällä tahdilla kuvia eri asennoissa nukkuvasta pennusta... Mutta kun siitä ei saa kuvia liikkeessä, kun se on niin vikkelä! Tosin kohta tulee videota siitä, kun se syö sen ekan kuivatun peuran sydämen. Varmaan tosi kiinnostavaa ;)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Anna palaa vaan! Minusta on kiva seurata pennun touhuja.

Onnea pienen pennun kanssa!