lauantai 18. elokuuta 2012

Suuri Lihapullataisto ja vähän muutakin

Perjantaina tapahtui monenmoista. Nuusku ja Rapsu aloittivat äksönin kaupunkikävelyllä ja kyläilyllä. Sen jälkeen nautiskeltiin Rapsun kanssa Vähäniityn Sarin treeneistä. Hirmuisen hyvät treenit, niin kuin Sarilla aina on. Hauskaa vaihtelua oli myös se, että osattiin, tekeminen tuntui hyvältä ja paukutettiin rataa useamman kerran nollana läpi erilaisin ohjausvaihtoehdoin.


Radalla oli pussin (14) tilalla putki. Jotain ohjausta itselle muistiin: päällejuoksu (2), takaakierto ja valssi (8), jarrua ja ennakoiva valssi (10), jarrua (14) ja kääntyipä hyvin putkesta!, joku wannabesaksalainen (17), peruskäännös tai vaihtoehtoisesti niisto (18) joista niisto oli parempi, päällejuoksu (23) ja kääntö (24) tai vaihtoehtoisesti pakkovalssi tuplana (23, 24) joista päällejuoksuversio oli omempi. Niin ja palanneeseen lähtöongelmaan Sari kehoitti tarttumaan kunnolla, joten se on nyt sitten työnalla.

Treenin jälkeen haettiin kotoa Nuuskutin kyytiin ja hurautettiin jamiskalle. Nuuskun kanssa tein pari noutoa yhdistyksen 30 v. juhlavuosidamilla, eläkeläisen paratreenit, ja sen jälkeen lähdettiin samoilemaan ja syömään mustikoita Topin, Viirun, Mörkön, Susun, Zorron ja Elenan kanssa. Ohjelmassa oli Nuuskun synttäri- ja Rapsun valiolimonadin juomista, pientä mittelöä ja valokuvienottoa.


Rapsulla on käpy.


Rapsusta käpy on mainiota evästä.

Kahdeksikko mitteli Suuren Lihapullataiston, jossa luulin Nuuskuttimen olevan ylivoimainen, mutta vielä mitä. Suvereenin voiton vei Rapsu ja Nuuskutin tuli vasta neljänneksi aussiekaksikon jälkeen. Toisaalta, kuten Satu totesikin, Nuusku voitti seniorisarjan ;) Mutta vastaisen varalle pitää ilmeisesti kisamaista hotkeltamista treenata, koska Nupalta oli kateissa normaali perushotkellus, se PURESKELI eikä vain niellyt. Ei voi ymmärtää mikä meni pieleen, sekö, että kannustin? Olisiko pitänyt hätäillä vieressä, että "elä syö, elä syö, ne on miun!", niin olisi lopputulos ollut toinen? Onneksi Rapsu pysyi omalla tasollaan ja voitto tuli kotiin ;)

Nuuskutin valmistautuu koitokseen.


Keskittyneenä suorittamassa.


Seniorisarjan voittajan on helppo illistää.


Rapsutin ylsi voittoon. 


Jälki- ja Lihapullavalio, lyhyemmin FI JVA FI LPVA

Virallinen jälkivaliopotretti.

Pikkusisko ja isoveli. 

Iso kiitos Sirkulle kuvista, lisää löytyy täältä.

Ei kommentteja: