keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kai se on palattava

Hapero kulkee tällä hetkellä oikein mukavasti, niin mukavasti, että ihan eksyin kisakalenteria plaraamaan. Kai se on vielä come back tehtävä. Eilisissä treeneissä liideltiin alla olevaa kisarataa ja Hapsukka oli eri hieno ohjattava ja kulki lujaa.


Mitään ihmeellistä ohjauskuviota en väännellyt vaan mentiin perusjuntilla: pakkovalssi (5), persjättö (7), pakkovalssi (12), välistäveto (12-13) ja siinäpä ne ohjaukset aikalailla olivat. Muuten vain juostiin. Koetin myös takaakiertoa (12) ja saksalaista (13), mutta ei ne oikein tuntuneet omilta. Hirveän hauska olisi ollut koettaan oikein ultimatejunttiohjausta ja vetää kepeiltä putkeen kuutoshypyn ulkokautta, mutta halliin oli kertynyt jäätä sille reunalle, joten se olisi ollut turhan itsetuhoista. Ratatreeniä ei hirveästi hinkattu, koska se sujui hyvin, joten toisella kierroksella keskityin Rapen kanssa puomitreeniin. Siihen oli nyt hyvä vauhti ja varmuus, mutta toinen asia on, että miten sen saisi sellaisena pysymään.

Nuuskuliinus kävi tänään allasterapiassaan ja hyvältä näyttää meno. Niskakin oli parempaan päin, ei ollut enää ilmaantunut samanlaista jäykkyyttä kuin aiemmin, joten ilmeisesti enää Nuuskuttimen ei tarvitse niin tasapainoilla. Muuten Nuuskun kotifysiot ovat sujuneet hyvin, Nuusku on suorastaan rauhallinen mallioppilas jumppaaja. Muutoin kumpaisenkaan eloon ei kuulu ihmeempiä, aurinkoisia metsälenkkejä, kavereiden tapaamisia ja loikoilua.

Ei kommentteja: