lauantai 1. lokakuuta 2011

Pientä reeniä vol 2

Nuuskulla ja Rapsulla oli Zorron kanssa aamutreenit. Lähdettiin hallille pikkuisen heilumaan. Nuuskulilla oli ohjelmassa hitusen tokoa, Rapelolla kontaktitreeniä ja Zorro teki hyppytekniikkaa.

Nupattimen kanssa keskityttiin lähinnä siihen, että vaikka agilityhallissa ollaankin, niin aivoja voipi käyttää. Lähdettiin liikkeelle ruudusta, jossa kohonnut kierrosluku ei haittaa vaan ennemminkin auttaa matkasta ruutuun täysillä painumista. Saatiin ruudussa olevalle kosketusalustalle kivoja vauhdikkaita toistoja, joskin välillä, kun koetin laiskotella itse ja pyysin Riittaa palkkaamaan Nupan ruutuun, niin silloin N ei voinut keskittyä ruutuun olleenkaan vaan katseli kaihoisasti Riittaa. Mutta minun palkatessa toimi hyvin, muutama notkahdus tuli välillä, mutta pääosin hyvää settiä. Loppu vaiheessa Nupatsu harjoitteli hipihiljaa perusasennossa olemista. Kuono pysyi ummessa perusasennossa (joka on Nuuskusta niin maailman kivointa, että hallissa ei silloin hiljaa voi olla) ja askelsiirtymissä. Kaukokäskyissä saatiin pienen hiomisen jälkeen sama takakoipien liikkumattomuus paikoilleen kuin muuallakin. Tosin välimatka oli paljon meidän normaalia lyhyempi.

Rapsun kanssa otettiin kontaktitreenissä useita toistosarjoja puomille vaihtelevalla menestyksellä. Alussa eka setti puomilla meni hyvin, toisella pätkällä oli liikaa kierroksia, joka ilmeni useimmissa toistoissa vinoutena ja kenoutena, kolmas ja neljäs hyvin. Tosin tuo hyvä ei ole vielä täydellinen vaan Rapelolla on paljon töitä edessä. Keinulle otettiin lopuksi yksi toistosarja ja kaikki oli hienoja.

Lämmittely- ja jäähdyttelylenkit taisivat molemmat olla enempi lämmittelyä. Rapsu rälläsi ihme hepulissa koko ajan ja Nuuskukin intoutui hippaamaan. Nuuskun hipatus on niin harvinaista, joten siksi aina yhtä ilahduttavaa.

Ei kommentteja: