maanantai 1. elokuuta 2011

Palauttavaa patikointia

Maailmanvalloituksen jälkeen Unski ja Hapero lepäsivät sikeästi uinuen päivän jos toisenkin, ja ohjelmassa oli lähinnä uimista. Hirviranta on niin mukava paikka uida ja siellä on sen verran pitkä ranta, että rannan suuntaisesti uidessa saa oikein kuntouttavaa matkauintia. Hapsukin on niin mahti matkan uiskentelija, alkaa muistuttaa delfiiniä sekin.

Viikonloppuna alkoi retkijalka kuitenkin sen verran vipattamaan, että suuntasimme ihan vaan kolmestaan patikkaretkelle Patvinsuon kansallispuiston viehkeisiin maisemiin. Löytyi hiekkabiitsiä kirkkaine vesineen, metsää mustikoineen ja soita pitkospuineen. Mielettömän mahtava päiväreissu, jos ei oteta lukuun niitä inhoja muurahaiskusiaispolttiasipaholaisia, jotka pureksivat kolmikon koivet ja kaksikon masut hajalle.

Lisäksi Nuusku ja Rapsutin ovat päässeet vaihtamaan kuulumisia karvaisten kavereidensa kanssa. Tempaisimme mm. kevyen juoksulenkin sekä hipiän hoitoa suolammessa kera Ninkan lauman ja viipotimme metsässä Topin ja Viirun seurassa. Ja sokerina pohjalla tutustuimme vanhan treenikaverin Nelli-setterin uuteen pikkusiskoon Ronja-setteriin. Voih, miten ihana pitkäkorvainen pupun ja karitsan sekoitus! Loikkiva honkkelikoipi. Tahtoo oman!

Ei kommentteja: